Vodná hra Waterplay Sansibar BIG v kufríku s 3 figúrkami - 37 dielov

Popis produktu

Skladacia vodná hra Sansibar je inšpirovaná známym nemeckým plážovým strediskom Sansibar na ostrove Sylt. Je moderná a jej dizajn je naozaj neodolateľný. Detská vodná hra je vhodná pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov. Systém vodných kanálov sa dá zložiť v priebehu niekoľkých minút. Vaši malí výmyselníci majú s touto vodnou hrou o zábavu postarané. Prichádza v praktickom kufríku s rúčkou, takže deti po skončení hry všetko jednoducho zbalia a odložia. Atmosféru leta  a prázdnin vytvárajú kocky v podobe skladacej pláže s 3 figúrkami. Po vodnej ceste sa premáva loďka s kapitánom, zatiaľ čo pod slnečníkom sa vyhrieva dovolenkujúci pár.

Zaujímavou súčasťou vodnej hry Sansibar je pohyblivá rúčka, ktorá zvyšuje rýchlosť prúdiacej vody. Pomocou setu vodnej hry sa deti zábavným spôsobom učia ako prúdi voda, ako môže meniť smer a rýchlosť, ako unáša predmety. Spája v sebe všetko, čo deti milujú: vodu, dopravné prostriedky a stavebnicu. Hrou s vodnou cestou sa rozvíja aj jemná motorika a fantázia pri vymýšľaní dobrodružných príbehov. Vodná cesta v kufríku obsahuje spolu 37 dielikov, je kompatibilná so stavebnicami Lego Duplo. Deti jednoducho spoja svoju obľúbenú Lego stavebnicu s vodnou cestou BIG a hra bude ešte zábavnejšia a vzrušujúcejšia.

Vodná hra Sansibar od výrobcu BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GSBIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Na detskú hračku je poskytnutá záruka 3 roky a plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá ako v prvý deň po dlhý čas. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery115*50*8 cm
Celková výška8 cm
Rozmery balenia52*49*60
Celková dĺžka115 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,6 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.