Vodná hra na záhradu s vodným tunelom Splashy Way 2v1 Smoby pod všetky šmykľavky s nastaviteľnou výškou trysiek a UV filtrom od 24 mes

Popis produktu

Vodná hra na záhradu s vodným tunelom Splashy Way 2v1 od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti od 24 mesiacov. Multifunkčná vodná hra sa dá umiestniť pod všetky šmykľavky značky Smoby, po napojení na záhradnú hadicu vytvorí efekt vodného tunela, cez ktorý sa deti šmýkajú. Počas letných mesiacov sa deti príjemne osviežia a zabavia pri hre so šmykľavkou, pričom sa vodná hra dá používať v záhrade aj samostatne. Je vyrobená z pevných a odolných plastových materiálov, jej povrch je chránený UV filtrom, vďaka čomu si zachová krásny vzhľad aj po rokoch používania.

Nastaviteľná výška trysiek umožní nastaviť silu prúdenia vody v závislosti od tlaku vody. Osviežujúca vodná hra má dĺžku 70 cm a šírku 25 cm, je kompatibilná s klasickou záhradnou hadicou (nie je súčasťou balenia). Štýlový dizajn s motívom vodných kvapiek zaručí, že vhodne zapadne na každú záhradu a dvor. Vodný tunel má zaoblené hrany, zaručuje deťom pri hraní maximálnu bezpečnosť. Vyznačuje sa vysokou robustnosťou a odolnosťou, stojí stabilne na mieste. Vodná hračka do záhrady umožní lepšiu funkčnosť a využiteľnosť detských šmykľaviek, deti budú vďaka nej tráviť viac času na čerstvom vzduchu a posilňovať si imunitu.

Francúzsky výrobca Smoby prináša deťom prvotriedne hračky už celé desaťročia. Hračky Smoby majú pestré farby a preto podnecujú detskú fantáziu a predstavivosť, pomáhajú im rozvíjať jemnú motoriku a sebavedomie. Majú tiež oblé hrany, ktoré chránia deti pred zranením. Plast na hračkách Smoby je zamatový na dotyk, sú zárukou francúzskej kvality, bezpečnosti a originality.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery70,7*25,6*7,2 cm
Celková výška8 cm
Rozmery balenia70*27*8 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.