Vodná hra Waterplay Jungle Adventure BIG skladacia s 5 figúrkami - 32 dielov

Popis produktu

Skladacia vodná hra Jungle Adventure od výrobcu BIG je fantastická hračka pre chlapcov aj dievčatá, vhodná už od 3 rokov. Deti sa vydajú na safari s divokými zvieratami a odvážnymi hrdinami a zažijú vzrušujúce dobrodružstvá priamo doma vďaka BIG Waterplay, ktorá je plná zábavy. Veľká vodná cesta obsahuje konektory a gumené tesnenia, ktoré ju udržujú v jednom celku. Špeciálne gumené tesnenie zabráni pretekaniu vody, vodná cesta na hranie je úplne vodotesná. Dve základné podložky môžu byť použité na postavenie vlastnej džungle s veľkými palmami, lianami a exotickými kvetmi. Vaši malí dobrodruhovia majú o zábavu postarané.

Hrací set v sebe zahŕňa figúrku krokodíla, opičky a korytnačky. Špeciálnymi doplnkami sú: rýchla loďka, vodné lietadlo a k tomu figúrky pilota a hrdinu. Na to, aby loďka a lietadlo mohli závodiť po vodnej dráhe, slúži pohyblivá rúčka, ktorá zvyšuje rýchlosť prúdiacej vody. Pomocou setu vodnej hry sa deti zábavným spôsobom učia ako prúdi voda, ako môže meniť smer a rýchlosť, ako unáša predmety. Rozvíja sa aj jemná motorikafantázia pri vymýšľaní dobrodružných príbehov. Dobrodružná cesta v džungli obsahuje spolu 32 dielikov, je kompatibilná so stavebnicami Lego Duplo. Deti jednoducho spoja svoju obľúbenú Lego stavebnicu s vodnou cestou BIG a hra bude ešte zábavnejšia a vzrušujúcejšia.

Vodná hra Jungle Adventure je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Na detskú hračku je poskytnutá záruka 3 roky a plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá ako v prvý deň po dlhý čas. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery94*84*21 cm
Celková výška21 cm
Rozmery balenia56*52*55
Celková dĺžka94 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,3 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.