Vodná dráha Peppa Pig Holiday Waterplay BIG s 2 loďkami a 3 postavičky 71 dielov - kompatibilné s Duplom

Popis produktu

Vodná dráha Peppa Pig Holiday Waterplay predstavuje nádhernú vodnú hračku pre všetkých chlapcov a dievčatá už od 3 rokov, ktorým ponúkne kombináciu spájajúcu svet vodných hier a klasických stavebníc. Veľký vodný kanál obsahuje prístav, v ktorom môžu kotviť 2 veľké lode, ktoré deti poznajú z animovanej televíznej série o prasiatku Peppa Pig. Súčasťou sady sú aj 3 figúrky - otec Peppa, starý otec a morský krab, s ktorými deti zažijú veľa radostných chvíľ pri každodennej plavbe po vodnom kanále. Jeho súčasťou je aj veľký žltý most a vodný mlyn, ktorým dokážu deti manuálne poháňať loďky.

V strede vodnej dráhy sa nachádza stavebnica, pozostávajúca zo 4 veľkých základní, na ktoré sa dajú ukladať a spájať stavebné kocky. Sada 47 kociek umožní deťom vystavať si svoj vlastný letný prázdninový rezort s plážou, majákom, obchodom so zmrzlinou a mnohými ďalšími rozšíreniami. Jednotlivé dieliky sú kompatibilné s dielikmi LEGO Duplo, takže si ich dieťa môže kombinovať a postaviť si ešte väčšie a krajšie stavby. Kocky BIG sú vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov so zaoblenými hranami, umožňujú deťom ľahkú manipuláciu. 

Vodná hra pre deti sa jednoducho skladá pomocou konektorov, je vodotesná, umožňuje hru v interiéri aj exteriéri, pričom sa dá základňa na stavbu kociek jednoducho vybrať a odložiť. Vodné kanály sú vyrobené z UV odolného plastu, zachovajú si svoje krásne farby aj po dlhom čase. Kombinácia vodnej hry so stavebnicou má veľký význam na vývoj dieťaťa. Učí sa plánovať, navrhovať a stavať rôzne stavby, hrá sa s figúrkami a rozvíja si svoju predstavivosť a logické myslenie. Trénuje si jemnú motoriku, spoznáva nové farby a tvary. Zároveň zisťuje viac o vode, fyzikálnych princípoch jej pohybu. S vodnou dráhou sa zabavia aj viaceré deti, rozširujú si svoju slovnú zásobu, zlepšujú komunikačné a sociálne zručnosti, získajú zdravé sebavedomie. 

BIG je špičkový nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Plastové dieliky stavebnice a vodnej hry sa vyznačujú vysokou UV stabilitou, takže si zachovajú svoje krásne farby aj po dlhom čase.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery20*60*45 cm
Hmotnosť2,3 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.