Vkladacie autíčko Cotoons chrobáčik Smoby s kockami oranžové od 12 mes

Popis produktu

Smoby vkladacie autíčko Cotoons s kockami pre deti, je úžasná farebná didaktická hračka pre deti od 12 mesiacov. Autíčko pre deti obsahuje rôzne kocky v rôznych tvaroch. Autíčko pre deti je vhodná hračka na trénovanie jemnej motoriky a rozvíjanie logiky a predstavivosti u najmenších detí. Je to krásna didaktická hračka s kockami rôznych farieb, ktoré si dieťa vyberie cez okno z vnútra autíčka. Keď zavrie okno, tak cez otvory rôznych tvarov vkladá kocku vhodného tvaru naspäť do autíčka.

Farebné prevedenie hračky je veselé, v oranžových, fialových zelených, modrých farbách s obrázkami hrdinov Cotoons a peknými nálepkami kvetiniek. Hračka pre bábätká, autíčko pre najmenšie deti tiež rozvíja ich fantáziu a ručnú zručnosť dieťaťa. Kocky sa dajú navzájom aj ponapájať na seba (na koncoch majú guľaté háčiky, ktoré zapadnú do dierky v ďalšej kocke) a tak z nich vytvoriť reťaz. Detské autíčko obsahuje tiež malý detský mobilný telefón.

Je to veľmi obľúbená hračka pre malé deti a dá sa aj ťahať na háčiku - vpredu autíčka sa dá priviazať špagát akejkoľvek dĺžky. Detské autíčko je vhodná hračka nielen na doma, ale aj na hru vonku. Autíčko je vhodné pre detičky od 12 mesiacov. Auto s kockami pre deti má rozmery 20*21*11,5 cm. Smobyfrancúzsky výrobca hračiek je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery20*21*11,5 cm
Rozmery balenia23*28*15 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,55 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.