Vikingská loď Sven BIG k hrám Waterplay s figúrkou

Popis produktu

Úžasným doplnkom k vodným hrám Waterplay značky BIG je dračia vikingská loď s figúrkou Svena Hrozného. Vigkingská loď Waterplay je určená pre hry vo vodných dráhach, v bazéne či na pláži. Dračia loď je vyhotovená podľa licencie nemeckého rozprávkového seriálu Vicky Viking, ktorý rozpráva príbeh o malom vikingskom chlapcovi Vickym, synovi náčelníka Vikingov, ktorý má preukázať skutočnú vikingskú odvahu. Súprava vikingskej lode Waterplay obsahuje fialovú dračiu loď s odnímateľnou plachtou a postavičku Svena Hrozného, nepriateľa kmeňa, v ktorom žije vikingký chlapec Vicky. Hračka má krásne žiarivé farby, stvorené pre detské hry vo vode.

Loď s postavičkou je vhodná pre chlapcov aj dievčatá vo veku od troch rokov. Hračka do vody má veľké rozmery 20 x 8 x 12,5 cm, takže sa deťom s ňou ľahko manipuluje a nemusíte sa obávať, že si dieťa náhodne ublíži malými časťai. Detská vodná hračka vikingská loď s figúrkou Sven Waterplay BIG je chránená ÚV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb, ani keď na ňu bude piecť slnko. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky.

Vodná hračka dračia vikingská loď s figúrkou Sven BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery20*8*9 cm
Celková výška9 cm
Rozmery balenia27*23*23
Celková dĺžka20 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.