Vesmír a planéty na obežnej dráhe Space Center Smoby náučná hra o vede a technike so 68 doplnkami od 5 rokov

Popis produktu

Vesmírna škola Space Center pripraví deťom od 5 rokov skvelé zážitky pri hre na povolanie astronautov, hravou formou sa naučia veľa nových poznatkov o vede a technike. Chlapci a dievčatá budú objavovať svet vesmíru, zahrajú sa na vesmírnych inštruktorov a pilotov vesmírnej lode. K dispozícii budú mať vesmírnu stenu, na ktorej sú vyobrazené obrázky planét, rôzne druhy aktivít a ovládací panel pre riadenie vesmírnej lode. Skladacia vesmírna trieda je vyrobená z pevného kartónu a odolných plastov, kovový rám zaručí jej dlhú životnosť. Rozmery v zloženom stave sú 111*41 cm, vďaka čomu sa dá ľahko schovať pod posteľ či uložiť do skrine. V rozloženom stave má vesmírna stena rozmery 111*135 cm.

Náučná hra o vesmíre predstavuje skvelý spôsob, ako deťom priblížiť svet vesmíru. Pre realistickejšie zážitky majú deti k dispozícii sadu 68 vesmírnych doplnkov, ktoré využijú pri hre s vesmírnou stenou. Tešiť sa môžu až na 15 rôznych aktivít, pri ktorých sa naučia rozoznávať jednotlivé fázy rastu Mesiaca, zameriavajú mimozemšťanov, poskladajú si vesmírnu raketu s kozmonautom a naučia sa pilotovať. Pri skúmaní vesmíru sa naučia aj rozpoznávať planéty našej slnečnej sústavy a známe súhvezdia. So súrodencami a kamarátmi si vymýšľajú rôzne vesmírne dobrodružstvá, vyberajú si rôzne misie a cieľ cesty, čím získavajú stále nové vzrušujúce zážitky.

Edukačná hračka o vesmíre je vyhotovená v nádherných farbách s krásnymi obrázkami, deti získavajú pozitívny vzťah k učeniu. Pri spoznávaní planét a súhvezdí si precvičujú pamäť, hrou na kozmonautov sa učia improvizovať a naplno využívať svoju kreativitu a logické myslenie. Pri hre na vesmírnych inštruktorov a žiakov sa deti učia medzi sebou komunikovať, trénujú si vyjadrovacie schopnosti, získavajú zdravé sebavedomie a upevňujú sociálne väzby. Týmto spôsobom sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti pri vysvetľovaní každej vesmírnej misie.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom nadčasové hračky s vlastným originálnym príbehom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery135*41*111 cm
Celková výška111 cm
Rozmery balenia52*14*61 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.