Vedro set z Cukrovej Trstiny BIO Green Smoby vegetable origin 100% recyklovateľné

Popis produktu

Potešte svoje deti hračkami z produktovej línie Smoby Green, vďaka ktorým si vytvoria ten správny vzťah k prírode! Originálny plastový vedro set BIO z dielne francúzskych dizajnérov Smoby, je vyrobený z pravej cukrovej trstiny a zaujme každé dieťa už od 18 mesiacov. Kvalitný vedro set obsahuje modré vedierko so sitkom na presýpanie piesku, lopatkuhrabličkyformičku v tvare plachetnice a malých záhradkárov poteší aj modrá krhlička, s ktorou si kedykoľvek polejú svoje kvetinky. Táto nádherná sada hračiek je 100% recyklovateľná, pričom jej plastový materiál pozostáva až z 90% organickej zložky, získanej z rýchlorastúcej cukrovej trstiny. Takýto darček poteší chlapcov a dievčatá, je tým najlepším, čo im môžete ponúknuť.

Francúzsky Smoby dbá na ochranu životného prostredia, takže sa môžete tešiť na produkt v štýlovom obale z pevného kartónu, ktorý sa dá taktiež 100% zrecyklovať. Výroba hračiek z udržateľného plastu je v súčasnosti veľkou výzvou pre všetkých výrobcov a Smoby patrí medzi prvých z nich. Plastové hračky z rastlinných zdrojov vykazujú rovnakú kvalituodolnosťmajú takisto jemný povrch, ako hračky vyrábaného z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žiaden rozdiel. Doprajte svojim deťom zábavu s hračkami budúcnosti, ktoré šetria životné prostredie. Takto sa zahrajú s prvotriednymi hračkami do piesku, ktoré v nich podnecujú rozvoj fantázie a predstavivosti. S jednotlivými doplnkami si precvičia jemnú motoriku a svoj voľný čas strávia na čerstvom vzduchu. 

Rozmery produktu sú 17*17*35 cm. Vedierko má praktické držadlo, prispôsobené pre malé detské rúčky. Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie prvotriedne hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery17*17*35 cm
Rozmery balenia19*19*31 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,3 kg
Note100% recyclable product
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.