Vedro do piesku s naberačkou Écoiffier s korytnačkou alebo s morským koníkom od 18 mes

Popis produktu

Vedro do piesku s naberačkou je vynikajúca sada hračiek do piesku, ktorá je vhodná pre chlapcov aj dievčatá od 18 mesiacov. Na výber máte vedierko s krásnym vyobrazeným motívom korytnačky alebo morským koníkom. Každé vedierko je vybavené sitkom, krhličkou, naberačkou na piesok, hrabličkami a taktiež nádhernou formičkou do piesku - vedierko s korytnačkou má formičku v tvare lastúry, vedierko s morským koníkom má formičku v tvare lodičky. Uvedená cena platí iba za 1 vedierko s doplnkami, pri objednávke uveďte do poznámky, o ktoré vedierko máte záujem.

Žiarivé farby na vedro sete podnecujú fantáziu najmenších detí. Hračky v súprave deti využijú nielen v piesku, ale aj vo vode. Pri hre si zlepšujú jemnú motoriku, učia sa rozoznávať jednotlivé farby a popritom sa výborne zabávajú. Vedierko do piesku je vyhotovené z kvalitných plastových materiálov, dá sa ľahko prenášať a je pre hru detí maximálne bezpečné. S krhličkou v sete sa detičky môžu zahrať aj na záhradníkov, pomáhať svojim rodičom v záhrade.

Francúzsky Écoiffier už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky, ktoré spĺňajú najvyššie európske kritériá, preto sú hračky Écoiffier vhodné aj pre najmenšie deti. Vo svete, kde sa najčastejšie stretávame s výrobkami vyrobenými v Číne, sa výrazne odlišuje francúzsky výrobca originálnym dizajnom ovplyvneným najnovšími trendmi, bezpečnostnými kritériami v priebehu výroby a kvalitou za primeranú cenu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery18*18*30 cm
Celková výška30 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.