Vanička s tečúcou vodou v sprche Balneo Bath Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s jacuzzi kúpeľom so svetlom a bublaním elektronické

Popis produktu

Vanička s tečúcou vodou v sprche Balneo je špičková hračka, s ktorou sa zabavia všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Moderná vanička Baby Nurse v ružovo-pastelovom vyhotovení vyhotovení očarí deti na prvý pohľad a poslúži im pri starostlivosti o ich obľúbenú bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. Vanička pre bábiku je vybavená elektronickým modulom, vďaka ktorému sa dá po napustení vaničky zo sprchovej hlavice púšťať voda ako pri skutočnom sprchovaní. Vďaka funkcii vodnej trysky môžu svojej bábike pripraviť v jacuzzi pravý bublinkový kúpeľ. Farebné LED osvetlenie zasa vodnú hladinu rozžiari pri každom kúpaní.

Vanička je vybavená praktickým držiakom na sprchovú hlavicu a odkladacím priestorom pre fľaštičku s mechanickým dávkovačom. Pri kúpeli je dôležitá teplota vody, ktorú môžu chlapci a dievčatá jednoducho odmerať termosenzitívnym teplomerom v tvare veľryby, ktorý reaguje na teplotu vody - farba teplomera sa mení v závislosti od teploty vody. Po každom kúpeli je dôležité bábiku osušiť, na čo deti využijú ružovo-bielu osušku s kapucňou. Vanička Je vyrobená z kvalitných a odolných plastov so zaoblenými hranami, zamatových na dotyk. Deti budú mať z každého kúpania bábiky realistický zážitok, hravým spôsobom sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti, taktiež si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť. Bábika nie je súčasťou balenia.

Celkové rozmery vaničky sú 40*30*23 cm, elektronický modul funguje na 3 batérie typu AAA/LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery40*30*23 cm
Rozmery balenia25*17*41 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.