Upratovací vozík Smoby Rowenta s elektronickým vysávačom a 3 doplnkami zelený

Popis produktu

Smoby upratovací vozík s elektronickým vysávačom Rowenta je vhodný pre všetkých malých pomocníkov od 3 rokov, ktorí radi doma pomáhajú. Je vyrobený z odolného a kvalitného plastu, ktorý je príjemný na dotyk. Upratovací vozík je krásnej bielo-zelenej farby, zdobený kvetinkami a šedými doplnkami. Vysávač Rowenta Artec 2 pre deti je na batérie a po zapnutí vydáva realistické zvuky ako skutočný vysávač. Má jednoduché ovládanie a v kombinácii s bielo-zelenou farbou a ornamentmi kvetín dokonale ladí s upratovacím vozíkom. 

Elektronický vysávač Rowenta Artec II pre deti má moderné a svieže prevedenie, jemné oblé tvary a je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu. Má dve kolieska, spínač na zapnutie a vypnutie vysávača a odnímateľnú nádobu. Vďaka jehoj nízkej hmotnosti je s ním jednoduchá manipulácia a dá sa ľahko ťahať.  Súčasťou detského vozíka na upratovanie je aj veľká metla na upratovanie, šedá lopatka na smeti zavesená na boku vozíka a prášok na čistenie, ktoré spolu vytvárajú dokonalý upratovací set. Každý doplnok má na upratovacom vozíku pre deti svoje miesto. 

Francúzsky výrobca Smoby má dlhoročnú tradíciu a je zárukou výroby kvalitných a jedinečných modelov hračiek pre vaše detičky. Detský upratovací vozík spolu s vysávačom je vhodný pre všetky deti od 3 rokov. Upratovací vozík pre deti má dve kolieska a výšku 59 cm. Je pevný a stabilný a vďaka svojej nízkej váhe a rozmerom 59*41*14 cm je aj ľahko ovládateľný. Detský upratovací vozík pre deti spolu s elektronickým vysávačom Rowenta je produktom európskej kvality a spĺňa všetky bezpečnostné štandardy. Vďaka spoločnému upratovaniu sa u detí od malička vytvára zmysel pre poriadok.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery31*23*47 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia59*41*14 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,48 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.