Upratovací vozík Rowenta Aqua Clean Smoby s elektronickým vysávačom a 3 doplnkami

Popis produktu

Upratovací vozík Rowenta Aqua Clean s elektronickým vysávačom je vhodný pre všetkých malých pomocníkov od 3 rokov, ktorí radi doma pomáhajú s upratovaním. Je vyrobený z odolného a kvalitného plastu, ktorý je príjemný na dotyk. Upratovací vozík je v krásnej šedo-tyrkysovej farbe, s dostatkom úložného priestoru. Vysávač Rowenta Artec 2 pre deti je na batérie a po zapnutí vydáva zvuky ako skutočný vysávač. Má jednoduché ovládanie a je vyhotovené v peknej šedo-oranžovej farebnej kombinácii, takže dokonale ladí s upratovacím vozíkom. 

Elektronický vysávač Rowenta Artec 2 pre deti má moderný vzhľad, jemné oblé tvary a je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu. Má dve kolieska, spínač na zapnutie a vypnutie vysávača. Vďaka jeho nízkej hmotnosti sa s ním ľahko manipuluje a dá sa ľahko ťahať.  Súčasťou detského vozíka na upratovanie je aj veľká metla na upratovanie, oranžová lopatka na smeti zavesená na boku vozíka a prášok na čistenie, ktoré spolu vytvárajú dokonalý upratovací set. Každý doplnok má na upratovacom vozíku pre deti svoje miesto. 

Francúzsky výrobca Smoby má dlhoročnú tradíciu a je zárukou výroby kvalitných a jedinečných modelov hračiek pre vaše detičky. Upratovací vozík pre deti má dve kolieska a výšku 47 cm. Je pevný a stabilný a vďaka svojej nízkej váhe a rozmerom 31*23*47 cm je aj ľahko ovládateľný. Detský upratovací vozík pre deti spolu s elektronickým vysávačom je produktom európskej kvality a spĺňa všetky bezpečnostné štandardy. Vďaka spoločnému upratovaniu sa u detí od malička vytvára zmysel pre poriadok. Batérie typu 2 x AA/LR6 nie sú súčasťou balenia.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery31*23*47 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia41*59*14 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,7 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.