Ukotvenie pre posilňovacie laná GetSet battle rope ring Exit Toys vhodné pre modely GetSet MB200 / MB300 / PS500 / PS600

Popis produktu

Ukotvenie pre posilňovacie laná GetSet battle rope ring od holandskej značky Exit Toys predstavuje skvelé rozšírenie pre preliezky a fitness centrá z rady GetSet MB200, MB300, PS500 a PS600. Ocenia ich športovci pri tréningu s posilňovacími lanami, ktoré si jednoducho pripoja k 2 kovovým kruhom. Sú vyrobené z kvalitnej ocele s protikoróznou úpravou, vďaka čomu sa vyznačujú dlhou životnosťou a vynikajúco odolávajú nepriaznivým poveternostným podmienkam.

Priemer kruhov pre ukotvenie je 65 mm, ich maximálne zaťaženie predstavuje 100 kg, vážia 1,15 kg. Laná nie sú súčasťou balenia. Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým športové outdoor hračky a vybavenie. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV a CE. Produkty sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 14 rokov
Rozmery balenia24*12*9 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,15 kg
Nosnosť100 kg
Priemer65 mm
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.