Trubica skladacia a rozoberateľná Tubo Little Smoby rôzne formy a motívy od 12 mes

Popis produktu

Trubica skladacia a rozoberateľná Tubo Little od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre chlapcov a dievčatá už od 12 mesiacov. Didaktická hračka sa skladá z 12 dielov polovičných trubíc, ktoré sa dajú navzájom prepájať a vytvárať tak nové tvary, obrazce alebo krúžky. Plastové diely so zaoblenými hranami sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ich povrch je jemný na dotyk, sú prispôsobené pre malé detské rúčky. Vaši najmenší s nimi budú manipulovať bez akýchkoľvek problémov, vďaka spájacej hre objavujú nové farby a tvary, rozvíjajú si jemnú motoriku a predstavivosť. Učia sa vytvárať rôzne obrazce, naplno využívajú svoju kreativitu a objavujú stále nové herné možnosti. Dĺžka každého diela je 11,7 cm.

Trubica rastie spolu s deťmi:

  • Od 12 mesiacov: Dieťa sa snaží uchopiť jednotlivé diely, skúma ich dotykom, pričom si posilňuje jemnú motoriku, rozvíja si predstavivosť a objavuje nové farby.
  • Od 18 mesiacov: Dieťa sa učí vytvárať nové tvary, obrazce, vykonáva komplexné pohyby, spája jednotlivé diely, pričom využíva aj rôzne farebné variácie.

Kvalitná a odolná 12-dielna súprava zabaví deti pri vytváraní hada, hviezdy, krúžkov , reťaze a iných tvarov. Skladacia trubica hravým spôsobom rozvíja u detí aj logické myslenie a priestorové videnie, spoznávajú okolitý svet. Skladacia trubica sa dá využiť doma, na návštevách, vďaka malým rozmerom ju ľahko vezmete aj na výlet či dovolenku. Francúzskemu výrobcovi Smoby záleží na ochrane životného prostredia, takže sa môžete tešiť na produkt v štýlovom obale z pevného kartónu, ktorý sa dá recyklovať.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie prvotriedne hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery12*3*7 cm
Rozmery balenia18*9*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.