Trojkolka Zoom Red 4in1 smarTrike Touch Steering červená s gumenými kolesami a tlmičom na kolese od 10 mes

Popis produktu

Trojkolka pre deti smarTrike Zoom Red 4v1 je multifunkčná trojkolka, ktorá pre rodičov ponúka kompromis medzi kočíkom a tradičnou trojkolkou. Táto originálna červená trojkolka rastie s vaším dieťaťom od 10 mesiacov až do 3 rokov. Vďaka modernej technológii Touch Steering, ktorú ocenia hlavne rodičia, je trojkolka manévrovateľná jemným dotykom. Zabudovaný 3-bodový ochranný bezpečnostný pás spolu s ochrannou hrazdou zabezpečuje pohodlnú a bezpečnú jazdu. Trojkolka sa pýši pevnou a odolnou kovovou konštrukciou, ktorá spolu s odolnými plastmi zaručí jej stabilitu a odolnosť.

Trojkolka je pre dieťa výnimočne pohodlná, vďaka ergonomicky tvarovanému sedadlu s odnímateľnou opierkou, ktoré dieťaťu počas odpočinku poskytne dostatočný komfort a pohodlné sedenie. Dieťa si bude užívať jazdu aj vďaka protišmykovým pedálom, v prípade potreby si môže nôžky položiť na sklápacie stúpadlá a oddýchnuť si. Za sedadlom sa nachádza otvárateľný box, v ktorej si môžu deti prevážať hračky, s ktorými sa nechcú rozlúčiť ani na prechádzke. Počas slnečných dní oceníte aj praktickú slnečnú clonu, ktorá ochráni dieťa pred slnečným žiarením a dá sa prispôsobiť potrebám dieťaťa. 

Kvalitné gumené kolieska sa postarajú o tichú a pohodlnú jazdu i po povrchu s menšími nerovnosťami. Praktickým doplnkom je aj blatník na prednom koliesku trojkolky, ktorý chráni oblečenie detí pred nadmerným zašpinením. Rozmery trojkolky sú 94*45*102 cm, pričom celková výška je 102 cm. SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality.

Trojkolka smarTrike rastie s vašim dieťaťom v 4 krokoch

  • Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom
    V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo s opierkou zabezpečuje príjemný pocit a oporu chrbta.
  • Krok 2: Trojkolka sprevádzaná rodičom
    V 18 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbta, sedí vzpriamene a začína postupne pedálovať s pomocou rodičov a rodičovskej rúčky na korigovanie smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období si dieťa užíva jazdu a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoju prvú samostatnú jazdu.
  • Krok 3: Tréningová trojkolka
    V období 24 mesiacov sa trojkolka stáva tréningovým prostriedkom, kedy sa deti učia ako správne pedálovať. Rodičia môžu odstrániť bezpečnostnú hrazdu.
  • Krok 4: Klasická trojkolka
    Vo veku 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a dieťa naplno využíva všetky možnosti, ktoré trojkolka ponúka.

Výhody

  • zvýšený výkon riadenia
  • extra pohodlie
  • odpočinok dieťaťa počas ovládania rodičom
  • extra bezpečnosť
  • ochrana pred slnkom
  • pohodlie v rannej fáze jazdenia
  • trvanlivosť a kvalita
  • materské pohodlie
  • maximálne využitie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Rozmery94*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia59*22*43 cm
Celková dĺžka94 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6 kg
Nosnosť17 kg
Kolesárubber
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.