Trojkolka Zip Red Plus 3in1 TouchSteering SmarTrike EVA gumové kolesá červená od 10 mes

Popis produktu

Trojkolka Zip Red Plus 3v1 je originálna trojkolka, ktorá rastie s vaším dieťaťom od 10 mesiacov až do 3 rokov. Vďaka modernej technológii Touch Steering, ktorú ocenia hlavne rodičia, ponúka trojkolka vynikajúcu manévrovateľnosť a ovládanie jemným dotykom. Zabudovaný 3-bodový bezpečnostný pás v tvare písmena Y na sedadle a ochranná hrazda okolo trupu dieťaťa zabezpečuje pohodlnú a bezpečnú jazdu. Trojkolka je vybavená kovovou konštrukciou, ktorá spolu s odolnými plastmi zaručí jej stabilitu a odolnosť. Trojkolka je vyhotovená v elegantnom červeno vyhotovení, ktoré zaujme každé dieťa.

Predné koleso ponúka možnosť voľnobehu. Trojkolka je pre dieťa výnimočne komfortná, vďaka ergonomicky tvarovanému sedadlu s odnímateľnou opierkou, ktoré dieťaťu počas odpočinku poskytne dostatočný komfort a pohodlné sedenie. Dieťa si bude užívať jazdu aj vďaka protišmykovým pedálom, v prípade potreby si môže nôžky položiť na sklápacie stúpadlá a oddýchnuť si. Za sedadlom sa nachádza úložný box s krytom, v ktorej si môžu deti prevážať obľúbené hračky. Trojkolka je vybavená slnečnou strieškou, ktorá ochráni dieťa pred slnečným žiarením a dá sa prispôsobiť potrebám dieťaťa. 

Výhodou detskej trojkolky smarTrike Zip Plus sú kvalitné EVA kolieska, ktoré kombinujú výhody tichých, gumených koliesok a odolného plastu. Vďaka tomu zaručujú tichú a pohodlnú jazdu i po povrchu s menšími nerovnosťami. Praktickým doplnkom je aj blatník na prednom koliesku trojkolky, ktorý chráni oblečenie detí pred nadmerným ušpinením. Rozmery trojkolky sú 92*46*99 cm, pričom celková výška je 99 cm. Vyberte si detskú trojkolku smarTrike, výrobcu, ktorý je jednotkou na trhu v produkcii a inováciách.

Trojkolka smarTrike rastie s vašim dieťaťom v 3 krokoch

  • Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom
    V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo s opierkou zabezpečuje príjemný pocit a oporu chrbta.
  • Krok 2: Trojkolka sprevádzaná rodičom
    V 15 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbta, sedí vzpriamene a začína postupne pedálovať s pomocou rodičov a rodičovskej rúčky na korigovanie smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období si dieťa užíva jazdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoju prvú samostatnú jazdu.
  • Krok 3: Klasická trojkolka
    Vo veku 24 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a kočík sa premení na krásnu detskú trojkolku.

Výhody

  • zvýšený výkon riadenia
  • extra pohodlie
  • odpočinok dieťaťa počas ovládania rodičom
  • extra bezpečnosť
  • ochrana pred slnkom
  • pohodlie v rannej fáze jazdenia
  • trvanlivosť a kvalita
  • materské pohodlie
  • maximálne využitie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Rozmery92*46*99 cm
Celková výška99 cm
Rozmery balenia52*42*23 cm
Celková dĺžka92 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,75 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.