Trojkolka Voyage 4v1 smarTrike svetlomodrá od 10 mes

Popis produktu

Vynikajúca detská trojkolka Voyage 4v1 smarTrike je výnimočná detská trojkolka, s ktorou si vaše dieťa užije nesmierne množstvo zábavy už od 10 mesiacov. Trojkolka sa vyznačuje krásnym dizajnom v svetlomodrej farbe v kombinácii so šedou farbou a výbornou stabilitou, vďaka bezpečnej a odolnej konštrukcii. Ponúka veľa možností, vďaka ktorým si budete môcť jej jednotlivé súčasti upraviť, kedykoľvek to bude vaše dieťa potrebovať. Spoľahlivá detská trojkolka Voyage sa vám čoskoro stane nepostrádateľným spoločníkom, kamkoľvek sa vyberiete a nesklame za žiadnych okolností.

Trojkolka rastie spolu s vaším dieťaťom, takže je veľmi ľahké ju upraviť na mieru pre vášho drobčeka. Trojkolka vás zbaví starostí, či vaše dieťa z nej nevyrástlo skôr, ako malo. Každý rodič ocení jednoduchý spôsob, akým sa dajú jednotlivé súčasti trojkolky upravovať, ľahko a bez starostí. Trojkolka je vyrobená s najväčším dôrazom na kvalitu a odolnosť rámu. Dizajnéri sa zasa postarali o to, aby bola trojkolka čo najlepšie prepracovaná z hľadiska dizajnu a praktických vymožeností. Vaše dieťa sa poteší výbornému sedadlu s opierkou hlavy, ktoré mu zaručí perfektnú ochranu a pohodlie. Rodičia zasa s prehľadom využijú dlhú, teleskopickú rúčku, ktorá im umožní jednoduché a intuitívne ovládanie trojkolky. K výbornej ovládateľnosti trojkolky prispieva aj prítomnosť detskej poistky na riadidlách, ktorá poslúžia na ovládanie smeru jazdy vášho potomka. Detská trojkolka je klasicky vybavená protišmykovými pedálmi a kvalitnými gumenými kolieskami, ktoré spĺňajú ten najvyšší štandard kvality. V prípade únavy si dieťa môže vyložiť nohy na skladacie stúpadlá a pohodlne oddychovať. Pred silnými slnečnými lúčmi ho výborne ochráni odnímateľná slnečná clona a vy sa nebudete musieť báť o jeho zdravie.

Pre tú najvyššiu bezpečnosť dieťaťa je trojkolka vybavená trojbodovým ochranným pásom a ochrannou hrazdou, ktoré spoľahlivo ochránia svojho malého pasažiera. Trojkolka sa takisto vyznačuje odpruženým predným kolieskom, určeným na zmiernenie vibrácií a lepšej stability na akomkoľvek povrchu. Trojkolka ponúka úložný priestor, ktorý myslí na rodiča i na dieťa. Pre mamičky je pripravená praktická taštička na rodičovskej rúčke s elegantným dizajnom a hneď pod ňou sa nachádza priestranná taška, do ktorej si môže odložiť oveľa viac vecí. Vaše dieťa si môže svoje hračky uložiť v pevnom vyklápacom boxe s uzáverom priamo za sedadlom. Praktický držiak na fľašu na riadidlách trojkolky sa zasa postará o to, aby mala vaša ratolesť vždy poruke fľašku so zdravým nápojom. Detská trojkolka Voyage 4v1 od výrobcu smarTrike sa vyznačuje výborne vymysleným a zrealizovaným funkčným systémom, ktorý patrí medzi svetovú špičku. Nie nadarmo je smarTrike jedným z najpoprednejších výrobcov trojkoliek na svete. Celkové rozmery trojkolky sú 94*45*102 cm.

Trojkolka smarTrike rastie s vaším dieťaťom v 4 krokoch

  • Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom
    V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo a opierka chrbátika a hlavičky zabezpečuje príjemný pocit bezpečia.
  • Krok 2: Jazda sprevádzaná rodičom
    V 18 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbátika, začína sa postupne učiť pedálovať pod dohľadom rodičov vďaka rodičovskej rúčke na usmernenie správneho smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období dieťa objavuje svoje motorické schopnosti, pripravuje sa na samostatnú jazdu a užíva si skvelú zábavu bez starostí. 
  • Krok 3: Tréningová trojkolka
    V období 24 mesiacov sa trojkolka stáva tréningovým prostriedkom, kedy sa deti učia ako správne pedálovať a zároveň už rodičia môžu odňať ochrannú hrazdu okolo sedadla, aby malo dieťa viac voľnosti.
  • Krok 4: Klasická trojkolka
    Vo veku 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a dieťa bude mať k dispozícii plnohodnotnú trojkolku. 

Vlastnosti

  • jednoduchý systém úprav trojkolky podľa veku a schopností dieťaťa
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • intuitívne ovládanie trojkolky
  • detská poistka
  • kvalitné a spoľahlivé kolieska
  • odolná konštrukcia s celokovovým rámom
  • antivibračný systém
  • odnímateľná slnečná clona
  • trojbodový ochranný systém
  • sklápací systém stúpadiel
  • opierka na hlavu
  • praktický držiak na fľašu
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Rozmery94*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia59*22*43 cm
Celková dĺžka94 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,5 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.