Trojkolka Vanilla DLX smaTrike TouchSteering ovládanie so slnečníkom a taškou čiernobiele od 10 mes

Popis produktu

Detská trojkolka Vanilla DLX od špičkového výrobcu smarTrike je originálna trojkolka, ktorá rastie s dieťaťom a prispôsobuje sa jeho potrebám od 10 mesiacov do 3 rokov. Elegantný čierno-biely farebný dizajn poteší chlapcov aj dievčatká. Inovatívna technológia Touch Steering umožní rodičom plne ovládať trojkolku len jemným dotykom a umožňuje extra ľahké manévrovanie aj v ostrých zákrutách. Celokovová konštrukcia trojkolky v kombinácii s odolným plastom sa vyznačuje vysokou stabilitou. Zabudovaný 5-bodový bezpečnostný pás v tvare písmena Y a ochranná hrazda na ruky prinášajú deťom pocit istoty a bezpečia pri jazde. Vyvýšené, ergonomicky tvarované sedadlo poskytuje deťom komfort aj pri dlhšej prechádzke.

Trojkolka pre deti je doplnená slnečnou clonou, ktorá dieťa chráni pred slnečnými lúčmi a jednoduchým pohybom sa dá nastaviť podľa uhla slnečného žiarenia. Rodičia ocenia praktickú tašku, do ktorej si môžu odložiť rôzne drobnosti. Nádoba s krytom v zadnej časti trojkolky umožní deťom vziať si so sebou obľúbené hračky. Výhodou detskej trojkolky smarTrike Vanilla DLX sú kvalitné kolieska, ktoré zaručujú pohodlnú jazdu i po povrchu s menšími nerovnosťami. Praktickým doplnkom je aj blatník na prednom koliesku trojkolky, ktorý chráni oblečenie detí pred nadmerným zašpinením. Koliesko je vybavené aj poistkou riadenia pre zjednodušené ovládanie trojkolky rodičmi.

Detská trojkolka ponúkne deťom kvalitné skladacie stúpadlá, na ktoré si môže položiť nohy počas jazdy a oddychovať. Chrbtová opierka a opierka hlavičky poskytnú deťom oporu, dajú sa v prípade potreby odpojiť. Pedále trojkolky pre deti sú protišmykové, trojkolka ponúka možnosť voľnobehu. Dieťa má ruky počas jazdy ovládanej rodičom položené na hrazde na zabezpečenie najvyššieho komfortu. Predné, veľké koliesko so zabudovaným tlmiacim efektom, zvládne akúkoľvek nerovnosť terénu. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality.

Trojkolka smarTrike rastie s vašim dieťaťom v 4 krokoch

Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom.
V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo zabezpečuje príjemný pocit a oporu chrbta.
Krok 2: Trojkolka sprevádzaná rodičom.
V 18 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbta a dieťa začína postupne pedálovať s pomocou rodičov a rodičovskej rúčky na korigovanie smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období si dieťa užíva jazdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoju prvú samostatnú jazdu.
Krok 3: Tréningová trojkolka.
V období 24 mesiacov sa trojkolka stáva tréningovým prostriedkom, kedy sa deti učia ako správne pedálovať.
Krok 4: Klasická trojkolka.
Vo veku 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a kočík sa premení na krásnu detskú trojkolku.

Vlastnosti

  • ovládateľná len jemným dotykom
  • vysoké ergonomicky tvarované sedadlo
  • kvalitné kolesá odolné voči otrasom
  • 5-bodový bezpečnostný pás
  • odnímateľná ochranná hrazda na ruky
  • nastaviteľná slnečná clona
  • sklápacie stúpadlá
  • protišmykové pedále
  • celokovová konštrukcia
  • kvalitná taška na odkladanie drobností
  • jednotlivé časti trojkolky sú odnímateľné
  • doporučené pre deti od 10 do 36 mesiacov
  • patentovaný produkt
  • spĺňa vysoké bezpečnostné štandardy
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela,čierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.