Trojkolka ultraľahká Fun Plus smarTrike ružová od 15 mes

Popis produktu

Detská trojkolka smarTrike Fun Plus je krásna ultraľahká trojkolka s vodiacou rúčkou a tienidlom proti slnku. Trojkolka je prevedená v peknej farebnej kombinácii ružovej a sivej farby, ktorá okúzli každé dievčatko. SmarTrike Fun Plus je vhodná pre deti od 15 mesiacov a vďaka svojim odnímateľným častiam akou je tienidlo či vodiaca rúčka sa z nej postupne stáva trojkolka vhodná pre deti až do veku 36 mesiacov, kým nepresedlajú na svoj prvý bicykel. Detská trojkolka rastie spolu s vašim dieťaťom. Bezpečnosť je zaručená vďaka trojbodovému bezpečnostnému pásu a pohodlnosť vďaka ergonomicky tvarovanému sedadlu.

Počas prvých mesiacov jazdenia rodič ovláda smer jazdy pomocou teleskopicky nastaviteľnej ovládacej rúčky. Praktické tienidlo chráni dieťa proti škodlivému slnečnému žiareniu. Kolieska detskej trojkolky sú vyrobené z kvalitnej gumy, majú tichý chod a vďaka nim je trojkolka pre deti smarTrike stabilná. Predné koleso je s voľnobehom a tak rodič plne ovláda smer jazdy pomocou rúčky. Výhodou tejto trojkolky je jej váha. Je ultraľahká a vyrobená z kvalitnej kovovej konštrukcie v kombinácii s odolným plastom. Zadná vyklápacia korba slúži ako priestor na odkladanie drobností a neskôr poslúži dieťaťu na hranie.

Spoločnosť smarTrike je svetovým lídrom v produkcii a vývoji detských trojkoliek tých najlepších vlastností a materiálov. SmarTrike Fun Plus je kvalitná a krásna trojkolka vhodná hlavne pre malé dievčatá, ktoré rady objavujú svet. Jazda na trojkolke je nielen zábava ale dieťa si zároveň posilňuje svaly, čo prispieva k jeho prirodzenému a zdravému vývinu. SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a najviac oceňovaná značka detských trojkoliek. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality.

Vlastnosti

  • ultraľahká hmotnosť
  • kvalitné gumené kolieska s tichým chodom
  • ochrana proti slnku a nebezpečnému UV žiareniu
  • vyklápacia zadná korba
  • rodičovská rúčka
  • kovová konštrukcia
  • ergonomické tvarované sedadlo
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • od 15 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 15 mesiacov
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.