Trojkolka Prasiatko Peppa Pig Be Move Confort Smoby s rúčkou a ohrádkou od 10 mes

Popis produktu

Detská trojkolka Peppa Pig je krásna trojkolka pre deti, vhodná už od 10 mesiacov. Rozprávkové prevedenie s prasiatkom Peppa Pig je veľmi moderné, inšpirované rozprávkou pre najmenšie deti o nezbednom prasiatku. Trojkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo, na ktorom dieťatko sedí veľmi pohodlne. Sedadlo zároveň podporuje správne sedenie a zdravé držanie chrbtice. Na sedadle je aj bezpečnostný pás, ktorý dieťa istí. Pre najmenšie deti je na trojkolke bezpečnostná ohrádka, ktorá tiež zabezpečí maximálnu stabilitu a ochranu počas jazdy dieťaťa. Bezpečnostná plastová ohrádka sa dá v prípade potreby odpojiť. Rodičia určite ocenia vodiacu rúčku, ktorou rodič ovláda trojkolku. Trojkolka má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s plastovými materiálmi.

Na rodičovskej rúčke je praktická taška s milým motívom prastiatka Peppa, na odloženie drobností. Deti si môžu svoje hračky odložiť do vyklápacej korby v zadnej časti trojkolky. Detská trojkolka rastie spolu s dieťaťom. Keď je menšie a nedočiahne na pedály, nožičky si môže vyložiť na stúpačky, ktoré sú vyššie. Vtedy sedí na trojkolke ako v kočíku, rodič riadi trojkolku. Dieťatko oddychuje a užíva si vozenie. Predné koleso je prepnuté na voľnobeh. Keď je dieťatko väčšie, samo šliape na pedály a jazdí samostatne. Kolieska na trojkolke pre deti  sú vyrobené z mäkčeného plastu a protišmykovým prevedením. Volant na trojkolke sa otáča do strán o 30°. Trojkolka má nosnosť 30 kg. Dĺžka rodičovskej rúčky je 100 cm. Rozprávkový motív Peppa Pig si zamiluje každý drobček. Volant trojkolky je vyzdobený obrázkom rozprávkového prasiatka Peppa Pig.

Smoby je francúzsky výrobca, ktorý vyrába detské hračky a spĺňa aj tie najprísnejšie európske kritériá. Plast na hračkách Smoby je zamatový na dotyk, farby podnecujú detskú predstavivosť. Jedinečný dizajn detskej trojkolky Be Move Confort v sebe odráža francúzsky cit pre krásu a precíznosť a je splneným snom každého drobca, ktorý túži samostatne jazdiť. Na trojkolke môžu deti spoznávať svet a krásy svojho najbližšieho okolia, pretekať sa s kamarátmi. Prídavné časti sa dajú z trojkolky jednoducho odpojiť, ľahko sa prispôsobí potrebám vášho dieťatka. Detská trojkolka modrej, žltej a zelenej farby od Smoby rozvíja pohybové schopnosti dieťaťa, vplýva na rozvoj motoriky a nezabudnime ani na pohyb na čerstvom vzduchu a na krásny rozprávkový motív plný farieb a obrázkov. Je preto ideálnou pohybovou hračkou aj pre vašu ratolesť.

Vlastnosti

  • pevná kovová konštrukcia a robustný kovový rám
  • odnímateľná rodičovská rúčka
  • praktická taška na uskladnenie drobností
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • kolieska z mäkčeného plastu s tichým chodom
  • plastová korba na hračky
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • francúzsky výrobca
  • skladacie stúpačky
  • ochranná hrazda okolo pása
  • vhodná od 10 mesiacov do 3 rokov
  • nosnosť 30 kg
  • predné koleso s výchylkou do strán 30°
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery68*52*52 cm
Celková výška68 cm
Rozmery balenia47*23*40 cm
Celková dĺžka52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,45 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.