Trojkolka a kočík skladacia Evolutive Robin Trike Smoby so sklápateľnou opierkou a tichými kolesami od 6 mes

Popis produktu

Najnovšia detská trojkolka Evolutive Robin Trike z dielne francúzskych dizajnérov Smoby sa stane každodenným spoločníkom pre chlapcov a dievčatá, s ktorými dokáže rásť už od 6 mesiacov. Ponúka všestranné využitie, pri najmenších deťoch poslúži rodičom ako praktický kočík aj vďaka sklápateľnej polstrovanej opierke. O bezpečnosť dieťaťa sa postará 3-bodový bezpečnostný pás, chrániaci boky dieťaťa. Samozrejmosťou je aj ochranná hrazda, na ktorú si dieťa môže vyložiť rúčky.

Trojkolka a kočík v jednom sa dá vďaka prepracovanému systému jednoducho poskladať a ťahať za sebou na kolieskach. Výhody trojkolky Smoby oceníte nielen pri cestovaní, dovolenkách, ale aj počas výletov do parku nákupov. Skladacia trojkolka v krásnom sivom vyhotovení, jej nadčasový a elegantný vzhľad si získa každého rodiča. Jednotlivé časti trojkolky sú odnímateľné, takže sa ľahko prispôsobí veľkosti a veku dieťaťa.

Čo obsahuje skladacia trojkolka Evolutive

  • systém pre rýchle zloženie 
  • sklápateľná polstrovaná opierka chrbta
  • odnímateľné stúpadlá
  • ochranná hradza
  • odnímateľná rodičovská taška
  • brzda na zadných kolieskach
  • slnečná clona proti UV žiareniu
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • kvalitné kolieska s tichým chodom
  • 3-bodový bezpečnostný pás

Detská trojkolka Evolutive Robin Trike je vybavená kvalitnou a odolnou kovovou konštrukciou, ktorá sa vyznačuje skvelými jazdnými vlastnosťami. Dieťa sa počas jazdy cíti bezpečne a v prípade únavy si ľahko môže pospať, s nôžkami vyloženými na stúpadlách. Na trojkolke sa nachádzajú tiché kolieska, s ktorými si chlapci aj dievčatá užijú každú jazdu. Trojkolka disponuje aj odnímateľnými protišmykovými pedálmi. Blatník na prednom koliesku sa zasa postará o to, aby sa oblečenie vašeho dieťaťa príliš neznečistilo, najmä počas nepriaznivého počasia. 

Trojkolka Smoby rastie s vaším dieťaťom v 3 krokoch

  • Krok 1: Ergonomické sedadlo s nastaviteľnou opierkou
    Ergonomické sedadlo s nastaviteľným operadlom využíva dieťa od 6 mesiacov ako kočík, zatiaľ čo má nožičky položené na pohodlných stúpadlách. Užíva si jazdu a sleduje okolie.
  • Krok 2: Trojkolka ovládaná rodičom
    V 15 mesiacoch vaše dieťa sedí vzpriamene, pričom rodičia môžu pripnúť na predné koliesko pedále a odstrániť ochrannú hrazdu. Dieťa začína postupne pedálovať s pomocou rodičov a rodičovskej rúčky na korigovanie smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období si dieťa buduje stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoju prvú samostatnú jazdu.
  • Krok 3: Samostatná jazda
    Od 36 mesiacov rodičia odstránia všetky odnímateľné časti, dieťa naplno využíva trojkolku.

O pohodlie dieťaťa sa stará praktická slnečná clona, ktorá ochráni dieťa pred ostrými slnečnými lúčmi. Pre rodičov je prichystaná odnímateľná taška s dostatočným úložným priestorom. Dieťa sa bude z novej trojkolky veľmi tešiť a rodičia sa budú tešiť z funkčných prvkov, ktoré ponúka. Francúzsky Smoby myslí na potreby detí, aj ich rodičov. Celkové rozmery skladacej trojkolky sú 65*47*101 cm, pričom je rodičovská rúčka v maximálne výške až 101 cm. Smoby je francúzska spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami, čo zaručuje vysokú kvalitu produktov, ktoré spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery65*47*101 cm
Celková výška101 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.