Trojkolka Groove 4v1 smarTrike zeleno-šedá od 10 mes

Popis produktu

Trojkolka Groove 4v1 smarTrike je elegantná a moderná trojkolka, určená pre všetky detičky už od 10 mesiacov. Trojkolka je vyhotovená v príjemnej zeleno-šedej kombinácii, ktorá vzbudí obdiv celého okolia, či už sa vyberiete na prechádzku do parku alebo do ulíc. Pevná a odolná detská trojkolka disponuje všetkým, čo pre svoju ratolesť očakávate a nič nebráni podujať sa na skvelé dobrodružstvo na troch kolesách.

Trojkolka je vyrobená s najväčším dôrazom na kvalitu jednotlivých dielov a bezpečnosť dieťaťa. Každá maličkosť na trojkolke bola precízne zhotovená s dôrazom na praktickú využiteľnosť. Vaše dieťa sa určite poteší spoľahlivému sedadlu s opierkou hlavy, ktoré mu zaručí perfektný komfort a ochranu. Rodičia môžu s prehľadom využiť dlhú, rodičovskú vodiacu rúčku na presné ovládanie smeru jazdy trojkolky. K tomu je ešte k dispozícii detská poistka na riadidlách, s ktorou ľahko zabezpečia správny smer jazdy.

Vo výbave detskej trojkolky sú protišmykové pedále a kvalitné gumené kolieska. Trojkolka ukáže svoje výborné jazdné vlastnosti na akomkoľvek povrchu. V prípade, že sa vaše dieťa unaví, môže si vyložiť nohy na sklápacie stúpadlá a pohodlne oddychovať. Pred ostrými slnečnými lúčmi ho s prehľadom ochráni odnímateľná slnečná clona a bez obáv budete môcť pokračovať v prechádzke ďalej. V prípade, že vaše dieťa vysmädne, ľahko siahnete po fľaši umiestnenej v praktickom držiaku na riadidlách trojkolky.

Pre tú najvyššiu bezpečnosť dieťaťa je trojkolka vybavená trojbodovým ochranným pásom a ochrannou hrazdou. Výrobca myslel aj na možné nerovnosti povrchu a detská trojkolka preto disponuje odpruženým predným kolieskom. Dieťa sa na každú jazdu na svojej novej trojkolke bude tešiť a neprekvapí ho žiadna jamka na chodníku. Detská trojkolka rastie spolu s vaším dieťaťom. Trojkolka umožní vášmu dieťaťu úplný komfort za každých okolností. Pri výrobe sa dbalo o to, aby mohol rodič kedykoľvek upraviť detskú trojkolku podľa svojich predstáv, rýchlo a jednoducho. Trojkolka ponúka maximálne pohodlie pre vás i vaše dieťa. Samozrejme, pri prestavbe trojkolky si každý rodič zvolí tú najvhodnejšiu variantu pre svoje dieťa.

Trojkolka ponúka aj elegantnú a praktickú tašku, umiestnenú na teleskopickej vodiacej rúčke, kde si môže rodič odložiť všetko, bez čoho sa na výlete s bábätkom nezaobíde. Dieťa bude nadšené z vyklápacieho boxu na hračky, nachádzajúceho sa za sedadlom trojkolky. Detská trojkolka Groove 4v1 od firmy smarTrike sa vyznačuje starostlivým prevedením a výbornou funkčnosťou, spolu s elegantným vzhľadom. Značka smarTrike je najznámejším výrobcom trojkoliek na svete, vyznačujúci sa kvalitou a spoľahlivosťou svojich produktov. Celkové rozmery trojkolky sú 93*45*102 cm.

Trojkolka smarTrike rastie s vaším dieťaťom v 4 krokoch

  • Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom
    V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo a opierka chrbátika a hlavičky zabezpečuje príjemný pocit bezpečia.
  • Krok 2: Jazda sprevádzaná rodičom
    V 18 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbátika, začína sa postupne učiť pedálovať pod dohľadom rodičov vďaka rodičovskej rúčke na usmernenie správneho smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období dieťa objavuje svoje motorické schopnosti, pripravuje sa na samostatnú jazdu a užíva si skvelú zábavu bez starostí. 
  • Krok 3: Tréningová trojkolka
    V období 24 mesiacov sa trojkolka stáva tréningovým prostriedkom, kedy sa deti učia ako správne pedálovať a zároveň už rodičia môžu odňať ochrannú hrazdu okolo sedadla, aby malo dieťa viac voľnosti.
  • Krok 4: Klasická trojkolka
    Vo veku 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a dieťa bude mať k dispozícii plnohodnotnú trojkolku. 

Vlastnosti

  • možnosť úprav trojkolky podľa veku a schopností dieťaťa
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • praktická rodičovská rúčka
  • detská poistka na riadidlách 
  • kvalitné gumené kolieska
  • odolná konštrukcia s celokovovým rámom
  • antivibračný systém
  • odnímateľná slnečná clona
  • trojbodový ochranný systém
  • sklápací systém stúpadiel
  • opierka na hlavu a chrbátik
  • praktický držiak na fľašu
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Rozmery93*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia59*22*43 cm
Celková dĺžka93 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,8 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.