Trojkolka pre dieťa Be Fun Confort Blue Smoby modrá od 10 mes

Popis produktu

Detská trojkolka Be Fun Confort Blue je skvelou voľbou pre každého rodiča, ktorý rozmýšľa nad tým, ako by mohol potešiť svojho chlapčeka od 10 mesiacov. Trojkolka je vyhotovená v sympatickom modrom dizajne, ktorý zaujme a očarí na prvý pohľad. Kombinácia pevného, celokovového rámu a kvalitného prevedenia všetkých dielov spoľahlivo zabezpečí vášmu neposedníkovi pri zábave dostatočnú bezpečnosť a pohodlie. Trojkolka pre chlapcov je vybavená nastaviteľným a komfortným sedadlom. Jeho súčasťou je aj odnímateľná bezpečnostná ohrádka, ktorá spoľahlivo ochráni malého jazdca. Trojbodový bezpečnostný pás na trojkolke navyše udrží dieťa pevne a pritom pohodlne na sedadle.

Trojkolka pre chlapcov však v sebe skrýva toho oveľa viac. Každý rodič ocení výškovo nastaviteľné vodiace rúčky, ktoré je takisto možné ľahko a rýchlo odstrániť bez akýchkoľvek problémov. Celkovú výšku vodiacich rúčok je možné nastaviť až na 101 cm. Výhodou je aj praktická detská poistka, umiestnená na riadidlách trojkolky. Vďaka nej dokáže každý rodič veľmi ľahko ovládať smer jazdy trojkolky. Trojkolka má šikovne vymyslený systém stúpadiel a pedálov. V prípade, že je vaše dieťa unavené, veľmi ľahko si vyloží nôžky na stúpadlá a vy jednoducho tlačíte trojkolku pred sebou. Kvalitné pedále zasa zabezpečia vášmu chlapcovi pocit istoty a pohodlia pri šliapaní na vašej prechádzke v parku. Trojkolka od firmy Smoby, samozrejme, umožňuje nastavenie predného kolesa na systém voľnobehu. O úložný priestor sa postará šikovne umiestnená zelená taška na rodičovských rúčkach. Zároveň je k dispozícii aj vyklápacia nádoba na hračky, kde si vaša ratolesť môže odložiť všetko, bez čoho sa na výlete nezaobíde. Trojkolka pre chlapcov Smoby Be Fun Confort Blue rozhodne zapôsobí svojím moderným vzhľadom a špičkovým prevedením. Celkové rozmery trojkolky sú 68*52*101 cm. Na trojkolku sa vzťahuje nadštandardná záruka 3 roky.

Skúsený francúzsky výrobca Smoby jednoducho myslel na všetko, čo by mohol váš chlapček potrebovať. Overená dlhoročná tradícia výrobcu je zárukou istoty, že váš chlapček bude naozaj šťastný a spokojný. Všetky produkty firmy Smoby podliehajú prísnym testom počas celého výrobného procesu a zároveň spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Plastové diely od firmy Smoby sa vyznačujú veľkou odolnosťou a moderným francúzskym dizajnom, ktorý si získal obdiv detí po celom svete.

Vlastnosti

  • pevná a kvalitná konštrukcia s celokovovým rámom
  • nastaviteľná a odnímateľná rodičovská rúčka
  • praktická taška na drobnosti
  • nastaviteľné a ergonomicky tvarované sedadlo
  • praktická vyklápacia nádoba na hračky
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • bezpečnostná ohrádka okolo sedadla
  • nadštandardná záruka 3 roky
  • ľahká úprava súčastí trojkolky
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozmery balenia43*24*59 cm
Celková dĺžka68 cm
Výška rúčky101 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,7 kg
KolesáEVA wheels
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.