Trojkolka Chic Touch Steering 4v1 smarTrike s tlmičom čierno-biela od 10 mes

Popis produktu

Detská trojkolka smarTrike Chic Touch Steering 4v1 je vhodná pre deti od 10 mesiacov do 3 rokov. Trojkolka svojim vzhľadom i funkcionalitou pripomína kočík, no vďaka svojej prispôsobivosti a odnímaniu jednotlivých častí ponúka viac výhod a jazda na detskej trojkolke deťom prospieva. Trojkolka smarTrike je ovládateľná jemným pohybom ruky. Detská trojkolka smarTrike rastie s vašim dieťaťom a plne sa mu prispôsobuje, pričom trojkolka Chic myslí i na potreby rodičov. Touch Steering je unikátna a patentovaná technológia, vďaka ktorej je jazda trojkolky hladká, jemná a hravo zvládne i menšie nerovnosti. Trojkolka smarTrike Chic má kvalitné gumové kolieska s dvojitým vstrekovaním.

Trojkolku pre deti ovláda v prvých štádiách rodič pomocou praktickej, výškovo nastaviteľnej teleskopickej rúčke. Vďaka novej pokročilej technológii, ktorú ocenia hlavne rodičia, je detská trojkolka plne ovládateľná len jemným dotykom. Technológia Touch Steering umožňuje extra ľahké manévrovanie i v ostrých zákrutách a hladkú jazdu vďaka zabudovanému tlmiču kolies. Táto unikátna trojkolka ponúka bezpečnosť a pohodlné sedenie pre vaše dieťa, ktoré je zaručené vďaka vyvýšenému sedadlu s mäkkým poťahom, ktorý je doplnený o opierku hlavy a ochrannou hrazdou okolo pása. Detská trojkolka poskytuje dieťaťu vysokú pohodlnosť aj vďaka mäkkému polstrovaniu bezpečnostného pásu a na jednotlivých ramenách ochrannej hrazdy. Polstrovanie sa dá v prípade potreby jednoducho odobrať a vyprať. Bezpečnosť zaručuje trojbodový bezpečnostný pás v tvare písmena Y s mäkkým polstrovaním, na ktorom sa dá nastaviť veľkosť. Dieťa je chránené pred nebezpečným UV žiarením zo slnka vďaka odnímateľnej slnečnej clone, ktorá vďaka svojmu tvaru chráni dieťa z každej strany.

Doplnkom na riadidlách trojkolky je praktická plastová nádoba na fľašu a detský telefón, ktorý zaujme ich pozornosť počas jazdy ovládanej rodičom.  Trojkolka pre deti smarTrike Chic je doplnená o praktickú tašku, ktorá je umiestnená na rodičovskej rúčke, ktorá svojim prevedením krásne ladí s celkovým dizajnom trojkolky. Rodič ocení i objemný batoh, ktorý pojme všetky dôležité doplnky ktoré dieťa potrebuje, a tak sa môžete vydať i na celodenný výlet do parku, mesta, na návštevu či kdekoľvek. V zadnej časti trojkolky je plastová vyklápacia korba, ktorú ocení dieťa v pokročilých štádiách používania, kde si môže prevážať hračky či piesok. Trojkolka smarTrike má dvojitý systém stúpačiek a pedálov. Ak dieťa nepedáluje, nôžky má položené na stúpačkách a ruky na ochrannej hrazde.

Detská trojkolka má celokovovú pevnú konštrukciu, v kombinácii s pevným plastom a to je zárukou dlhoročnej kvality, ktorú využijú všetky vaše deti. Pedále detskej trojkolky sú protišmykové. Detská trojkolka patrí do radu trojkoliek ktoré majú patentovanú unikátnu technológiu Touch Steering, a je odporúčaná pre deti od 10 až do 36 mesiacov.

Trojkolka smarTrike rastie s vaším dieťaťom v 4 krokoch

Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom
V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpačkách. Polstrované sedadlo zabezpečuje príjemný pocit a oporu chrbta.
Krok 2: Trojkolka sprevádzaná rodičom
V 18 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbta a dieťa začína postupne pedálovať s pomocou rodičov a rodičovskej rúčky na korigovanie smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období si dieťa užíva jazdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoju prvú samostatnú jazdu.
Krok 3: Tréningová trojkolka
V období 24 mesiacov sa trojkolka stáva tréningovým prostriedkom, kedy sa deti učia ako správne pedálovať.
Krok 4: Klasická trojkolka
Vo veku 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a kočík sa premení na krásnu detskú trojkolku.

SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality.

Vlastnosti

  • teleskopická rodičovská rúčka ovládaná jemným dotykom
  • s praktickou taškou
  • odnímateľná slnečná clona chrániaca dieťa pred UV slnečnými lúčmi
  • kvalitné gumené kolieska s dvojitým vstrekovaním, ktoré absorbujú otrasy
  • extra polstrované, vyvýšené a pohodlné sedadlo s opierkou hlavy
  • držiak na fľašu
  • telefón na hranie
  • 3-bodový bezpečnostný pás s mäkkým polstrovaním na ramenách
  • skladateľné stúpačky na nohy
  • vak na odkladanie potrebným vecí
  • nosnosť 17 kg

Výhody

  • ochrana proti slnku
  • zvýšený výkon riadenia
  • extra pohodlie
  • odpočinok dieťaťa počas ovládania rodičom
  • extra bezpečnosť
  • pohodlie v rannej fáze jazdenia
  • trvanlivosť a kvalita
  • materské pohodlie
  • maximálne využitie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Rozmery97*47*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia60*28*37 cm
Celková dĺžka97 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,5 kg
Farbačiernobiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.