Trojkolka s opierkou Be Move Comfort Tricycle Blue Smoby s EVA kolesami a vodiaca tyč s taškou modrá od 10 mes

Popis produktu

Trojkolka s opierkou Be Move v nadčasovom modrom vyhotovení z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je štýlový darček pre všetky neposedné a zvedavé deti od 10 mesiacov. Pevná trojkolka disponuje odolným celokovovým rámom, vďaka ktorému vydrží vašim deťom dlhé roky. O bezpečnosť malých jazdcov sa postará odnímateľná bezpečnostná ohrádka, ktorá poslúži aj ako opierka na ruky a 3-bodový bezpečnostný pás. Tie najlepšie jazdné zážitky zabezpečia tiché EVA kolieska. Sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody tichých gumených koliesok a odolného plastu. Trojkolka dokáže rásť s dieťaťom a prispôsobovať sa jeho potrebám.

Počas jazdy sa dajú riadidlá trojkolky vytočiť maximálne v 30° uhle. Ergonomické sedadlo môžete nastaviť v 2 rôznych polohách, poskytuje deťom dostatočný komfort a neunavia sa ani pri dlhšej jazde. V zadnej časti sa nachádza vyklápacia korba, do ktorej si deti uložia obľúbené hračky. Trojkolka umožňuje nastaviť systém voľnobehu na prednom kolese a taktiež uzamknutie riadidiel, čo ocenia rodičia, ktorí potrebujú mať kontrolu nad rýchlosťou a smerom jazdy. Rodičovská rúčka sa dá nastaviť v 3 rôznych variantoch, pričom jej maximálna výška je 101 cm. Jej súčasťou je aj praktická taška, do ktorej si rodičia môžu odložiť rôzne doplnky a drobnosti.

V prípade únavy z pedálovania si deti môžu vyložiť nôžky na sklápateľné stúpadlá. Trojkolka rastie s dieťaťom, takže len čo trochu povyrastie, môžete odmontovať ochrannú ohrádku, vodiacu tyč a dieťa začne riadiť trojkolku nezávisle od rodiča. Jazda na detskej trojkolke ponúkne deťom veľa radostných zážitkov a zároveň im pomáha s posilňovaním svalstva na nohách a rukách. Malí jazdci budú mať rýchlejšie reflexy, naučia sa odhadovať vzdialenosti a prispôsobovať rýchlosť v závislosti od okolitých podmienok. Jemný vzhľad a dizajn trojkolky podnecuje v deťoch fantáziu a kreativitu. Rozmery trojkolky sú 68*52*101 cm a jej celková nosnosť až 30 kg. Pedále trojkolky sú protišmykové.

Smoby už dlhé roky prináša deťom moderné hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a elegantného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozmery balenia43*24*59 cm
Výška rúčky101 cm max
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,4 kg
Nosnosť30 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.