Trojkolka Be Move Confort Rose Smoby s EVA kolesami ružovo-šedá od 10 mes

Popis produktu

Ružová dievčenská trojkolka Be Move Confort Rose Smoby sa stane jedinečným a nenahraditeľným spoločníkom vášho dievčatka od 10 mesiacov. Nielenže zabezpečuje všetko, čo si môžete priať pre bezpečnosť a ochranu svojho dieťaťa, ale takisto sa vyznačuje dokonalým vzhľadom v ružovo-šedom prevedení. Trojkolka disponuje pevným a odolným celokovovým rámom, vďaka ktorému sa nemusíte o svoje dievčatko vôbec strachovať. K tomu, samozrejme, patrí aj odnímateľná bezpečnostná ohrádka a trojbodový ochranný pás, ktoré ju spoľahlivo udržia na sedadle za každých okolností.

Medzi ďalšie prednosti tejto šikovnej trojkolky patrí aj nastaviteľné ergonomické sedadlo, ktoré zaisťuje maximálny komfort pre vaše dievčatko. Rodičia určite ocenia jednoduchý spôsob výškového nastavenia rúčky, takže si nemusia robiť starosti s manévrovaním za akýchkoľvek podmienok. Rodičovskú rúčku je veľmi jednoduché v prípade potreby odpojiť. Jej celkovú výšku je možné nastaviť až do dĺžky 101 cm. Na riadidlách trojkolky nájdete jednoduchú poistku, ktorou zabezpečíte, aby sa trojkolka na vašich potulkách pohybovala iba jedným smerom.

Komfortné riadidlá na tejto trojkolke ponúkajú unikátnu schopnosť 30-stupňovej výchylky do strán, čo umožní vašej ratolesti užiť si dosýta jej výborné jazdné vlastnosti do ostrých zákrut. Pre vašu malú slečnu má trojkolka prichystaný šikovný úložný priestor za sedadlom s možnosťou vyklápania, kde si môže odložiť všetko, bez čoho sa nezaobíde pri svojich potulkách. Rodičia si zas môžu odložiť drobnosti do praktickej tašky, nachádzajúcej sa na rúčkach trojkolky.

Pokiaľ sa k slovu u vášho dieťaťa prihlási únava, veľmi ľahko mu pomôžete kvalitnými a nastaviteľnými stúpadlami a vy budete môcť sami pohodlne dotlačiť detskú trojkolku s malým pasažierom tam, kam treba. O bezproblémový a tichý chod sa postarajú kolieska EVA, ktoré sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody klasických gumených koliesok a pevného, odolného plastu. Na trojkolku platí nadštandardná záruka 3 roky.

Ružová trojkolka pre dievčatá Be Move Confort od francúzskeho výrobcu Smoby je zárukou úplnej spokojnosti každého rodiča. Svojím dizajnom a funkčnosťou poteší všetkých rodičov, ktorí hľadajú pre svoje dieťa len to najlepšie. Spĺňa všetko, čo od plne vybavenej trojkolky očakávate. Rozmery trojkolky sú 68*52*101 cm.

Vlastnosti

  • spoľahlivá a odolná konštrukcia
  • nastaviteľná rodičovská rúčka
  • praktická taška na pohodlné uloženie vecí
  • nastaviteľné a ergonomicky tvarované sedadlo
  • bezpečnostná poistka na riadidlách
  • riadidlá s 30-stupňovou výchylkou
  • možnosť nastavenie voľnobehu
  • 3-bodový bezpečnostný pás
  • ochranná ohrádka
  • skladacie stúpadlá
  • nadštandardná 3-ročná záruka
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozmery balenia43*24*59 cm
Celková dĺžka68 cm
Výška rúčky101 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,7 kg
KolesáEVA wheels
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.