Trojkolka Be Move Confort Fille Smoby bielo-ružová od 10 mes

Popis produktu

Detská trojkolka Smoby Be Move Confort je presne tou trojkolkou, ktorú ste hľadali. Je jednou z najobľúbenejších produktov. Poskytuje všetko čo náročný užívateľ potrebuje. Trojkolka Smoby má klenutý robustný kovový rám ktorý zabezpečuje vysokú stabilitu a riadidlá v tvare písmena V. Detská trojkolka má nastaviteľné a ergonomicky tvarované sedadlo s trojbodovým bezpečnostným pásom na pripútanie, ktorý spolu s ohrádkou zaručuje vysokú bezpečnosť pri jazde a zároveň poskytuje pohodlnú oporu pre chrbátik dieťaťa. Ohrádka detskej trojkolky je skvelá na fixáciu dieťaťa  a podporuje jeho bezpečnosť. Trojkolka pre deti má dvojitý systém stúpačiek a pedálov, pričom stúpačky slúžia ako miesto na odpočinok detských nôh ak nekrúti pedálmi.

Sedadlo bolo navrhnuté tak, aby dieťa sedelo čo najviac a najvyššie vzadu kvôli väčšej stabilite. Trojkolka pre deti od výrobcu Smoby má protišmykové pedále a kvalitné kolesá zo zmäkčeného plastu, ktoré zabezpečujú pohodlnú a tichú jazdu. Riadidlá trojkolky majú praktickú poistku, pomocou ktorej rodič dokáže ovládať smer jazdy trojkolky. Trojkolka je vhodná pre deti už od veku 10 mesiacov do 3 rokov a ďalej a zároveň pomáha deťom pri ich motorickom vývoji a naviac jazda na trojkolke je veľká zábava. Zaručí vašim deťom skvelú jazdu v parku s kamarátmi či doma. Súčasťou trojkolky pre deti je praktická rodičovská rúčka na ovládanie smeru jazdy, ktorá sa dá neskôr demontovať bez pomoci náradia.

Na jej konci je praktická taška sivo-ružovej farebnej kombinácie, ktorú využije každý rodič na odkladanie potrebných vecí. Prevedenie detskej trojkolky v kombinácii bielej a ružovej farby pôsobí sviežo a je vhodné pre malé dievčatko. Trojkolka pre deti Smoby Be Move Confort Fille sa dá jednoducho prispôsobiť a tak sa vaša ratolesť môže vydať na poznávanie sveta sama. Rozmery trojkolky sú 68*52*52 cm. Smoby je francúzska spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami, čo zaručuje vysokú kvalitu produktov, ktoré spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy. Trojkolka má pevnú kovovú konštrukciu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery68*52*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.