Trojkolka Be Fun Comfort Tricycle Blue Smoby s dvojitou vodiacou tyčou a taškou od 10 mes

Popis produktu

Trojkolka Be Fun Comfort Tricycle v originálnom modrom vyhotovení z dielne francúzskych dizajnérov Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti už od 10 mesiacov. Pevná trojkolka disponuje odolným celokovovým rámom, vďaka ktorému vydrží vašim deťom dlhé roky. O bezpečnosť malých jazdcov sa postará odnímateľná bezpečnostná ohrádka, ktorá poslúži aj ako opierka na ruky a 3-bodový bezpečnostný pás. Trojkolka dokáže rásť s dieťaťom a prispôsobovať sa jeho potrebám.

Počas jazdy sa dajú riadidlá trojkolky vytočiť maximálne v 30° uhle. Ergonomické sedadlo môžete nastaviť v 2 rôznych polohách, poskytuje deťom dostatočný komfort a neunavia sa ani pri dlhšej jazde. V zadnej časti sa nachádza vyklápacia korba, do ktorej si deti uložia obľúbené hračky. Trojkolka umožňuje nastaviť systém voľnobehu na prednom kolese a taktiež uzamknutie riadidiel, čo ocenia rodičia, ktorí potrebujú mať kontrolu nad rýchlosťou a smerom jazdy. Dvojitá vodiaca tyč sa dá nastaviť v 3 polohách, pričom jej maximálna výška je 101 cm. Jej súčasťou je aj praktická taška, do ktorej si rodičia môžu odložiť rôzne doplnky a drobnosti.

V prípade únavy z pedálovania si deti môžu vyložiť nôžky na sklápateľné stúpadlá. Trojkolka rastie s dieťaťom, takže len čo trochu povyrastie, môžete odmontovať ochrannú ohrádku, vodiacu tyč a dieťa začne riadiť trojkolku nezávisle od rodiča. Jazda na detskej trojkolke ponúkne deťom veľa radostných zážitkov a zároveň im pomáha s posilňovaním svalstva na nohách a rukách. Malí jazdci budú mať rýchlejšie reflexy, naučia sa odhadovať vzdialenosti a prispôsobovať rýchlosť v závislosti od okolitých podmienok. Jemný vzhľad a dizajn trojkolky podnecuje v deťoch fantáziu a kreativitu. Rozmery trojkolky sú 68*52*101 cm a jej celková nosnosť až 30 kg. Pedále trojkolky sú protišmykové.

Renomovaná francúzska značka Smoby prináša deťom moderné hračky už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery68*52*101 cm
Rozmery balenia47*24*60 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.