Trojkolesová kolobežka Levia hliadka Smoby s nastaviteľnou rúčkou od 2,5 rokov

Popis produktu

Trojkolesová kolobežka Levia hliadka (Lion Guard) je výnimočne pekná kolobežka pre deti od 2,5 roka. Žiarivá žltá v kombinácii so oranžovou a rozprávkovým motívom spolu dokonale ladia a vytvárajú atraktívnu trojkolku pre najmenšie deti. Detská kolobežka je ľahká, vďaka 3 kolesám je jazda maximálne pohodlná a hladká. Kolieska sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Kolobežka je vybavená protišmykovými riadidlami, ktoré sú zároveň zamatovo hebké na dotyk. Riadidlá i nášľapná protišmyková čast detskej kolobežky je vyzdobená obrázkom leva, ktorého poznáte už z nadčasovej rozprávky Leví kráľ.

Rozprávková kolobežka s tromi kolieskami je omnoho stabilnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia ako klasická kolobežka, preto neváhajte a zakúpte ju svojim malým nezbedníkom. Kolobežka má nosnosť 20 kg. Vďaka kolobežke sa deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Kolobežka s rozprávkovým motívom je dokonalým darčekom pre najmenšie deti. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 2.5 roka
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*32*65 cm
Celková výška65 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,16 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.