Trojkolesová kolobežka Frozen Smoby s nastaviteľnou rúčkou od 2.5 roka

Popis produktu

Detská kolobežka Smoby s rozprávkovým motívom obľúbenej rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo je tým pravým darčekom pre vašu malú princeznú. V prednej časti je obrázok slávnych princezien Anna a Elsa, ktoré dnes milujú dievčatká na celom svete. Je ľahká a je vybavená až 3 kolieskami pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť, preto je vhodná už od 2,5 roka. Trojkolesová kolobežka je vybavená tromi kvalitnými silikónovými kolieskami, ktoré sa v prípade potreby dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové.

Silikónové transparentné kolieska zvyšujú pohodlnosť pri jazde a sú odolné voči prerazeniu. Konštrukcia kolobežky je kombinácia pevnej kovovej konštrukcie a odolného plastu. Kolobežka pre deti Frozen má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré sa dajú nastaviť podľa potreby vášho dieťaťa. Takýmto spôsobom kolobežka rastie spolu s dieťaťom. Pre väčšiu bezpečnosť má protišmykové držadlá a podložku. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu.

Nosnosť kolobežky je 20 kg. Pochádza od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý je už dlhé roky na trhu známy tými najkrajšími a najkvalitnejšími hračkami. Pri výrobe hračiek dbá Smoby na maximálnu bezpečnosť, ale aj originalitu. Materiály na hračkách Smoby sú jemné k detským rúčkam, plast je zamatový na dotyk. Majú najvyššiu kvalitu, preto je kolobežka Smoby vhodná pre každú princeznú už od 2,5 roka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 2.5 roka
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*32*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia45*15*33 cm
Celková dĺžka55 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,16 kg
Nosnosť20 kg
Farbaakvamarínová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.