Trojkolesová kolobežka Disney Levia hliadka Smoby s nastaviteľnou rúčkou žltá

Popis produktu

Miluje váš chlapček alebo dievčatko animovanú rozprávku Levia Hliadka? Pokiaľ áno, práve trojkolesová kolobežka Smoby s motívom tejto rozprávky bude tým pravým prekvapením pre vašu ratolesť. Kolobežka je vhodná pre deti od 3 rokov. Kolobežka je vyhotovená v nádhernej žiarivo žltej farbe s dominantným motívom Levia Hliadka na riadidlách kolobežky. Vaše dieťa sa na tejto trojkolesovej kolobežke veľmi rýchlo stane súčasťou skvelých dobrodružstiev. Kolobežka disponuje stabilným trojkolesovým systémom, vďaka čomu je azda na trojkolesovej kolobežke jednoduchá a intuitívna.

Vaše dieťa si spoľahlivo precvičí svoje zručnosti a zlepšia sa jeho motorické schopnosti. Detská trojkolesová kolobežka ho naučí správne predvídať situácie a zlepší tak jeho reflexy. Výškovo nastaviteľné riadidlá s protišmykovými rúčkami budú rásť spolu s vaším dieťaťom a bezpečne ho podržia v každej situácii. Riadidlá sú nastaviteľné až do maximálnej výšky 70 cm. Kvalitné kolieska na tejto trojkolesovej kolobežke sú nielen trvácne, ale aj zároveň protišmykové a tiché. Kolobežka má pevný celokovový rám, ktorý aj s kvalitnou nášľapnou plochou udržia vášho drobčeka presne na mieste.

Napriek tomu by však každý rodič nemal zabúdať na nákup ochranných pomôcok, ktoré sú nevyhnutnosťou pre každé malé dieťa. Francúzska spoločnosť Smoby patrí medzi najväčších výrobcov detských hračiek na svete vďaka výbornej kvalite a očarujúcemu dizajnu svojich produktov. Smoby dbá aj na maximálnu bezpečnosť všetkých detí a na verné zobrazenie rozprávkových motívov. Všetky výrobky značky Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu, aby sa zabezpečila iba tá najvyššia kvalita detských hračiek.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia25*44*15 cm
Celková dĺžka55 cm
Výška rúčky67 - 70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,2 kg
KolesáRubber
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.