Trojkolesová kolobežka Disney Princezné Smoby s nastaviteľnou rúčkou od 2.5 roka

Popis produktu

Detská trojkolesová kolobežka Disney Princezné pochádza z dielne renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby. Tri kolieska na trojkolke poskytujú vyššiu stabilitu a tým pádom je jazda na nej bezpečnejšia. Ide o stabilnú kolobežku, ktorá je vďaka svojej nízkej váhe vhodná pre deti od 2,5 roka. Kolobežka má stabilnú protišmykovú podložku s rozprávkovým obrázkom. Na riadidlách kolobežky sa nachádza obrázok s princeznami z Disney rozprávok. Detská trojkolesová kolobežka je vybavená tromi kvalitnými silikónovými kolieskami, ktoré sa v prípade potreby dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové.

Silikónové transparentné kolieska sú protišmykové a zvyšujú pohodlnosť pri jazde. Sú tiež odolné voči prerazeniu. Predné koliesko má priemer 15 cm a zadné 13 cm. Konštrukcia kolobežky je kombinácia pevnej a zároveň ľahkej kovovej konštrukcie a odolného plastu. Kolobežka pre deti Disney Princezné má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré sa dajú nastaviť do 3 polôh podľa potreby až do výšky 70 cm, takže rastie spolu s dieťaťom. Držadlá kolobežky sú protišmykové a zároveň príjemné na dotyk.

Detská kolobežka má kovový rám, preto je veľmi odolná. V zadnej časti sa nachádza vlajka. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky - to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu. Jazda na kolobežke je vzrušujúci zážitok a zároveň skvelá forma pohybovej aktivity pre deti na čerstvom vzduchu. Spoločnosť Smoby je francúzsky výrobca kvalitných detských hračiek s dlhoročnou tradíciou. Deti jazdu na kolobežke milujú a je to skvelá forma pohybovej aktivity, pri ktorej sa učia rovnováhe už od útleho veku.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 2.5 roka
PôvodŠpanielsko
Rozmery55*32*65 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,16 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.