Trenažér Spidey V8 Driver Marvel Smoby elektronický simulátor so zvukmi a pedálmi

Popis produktu

Trenažér Spidey V8 Driver Marvel od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti od 3 rokov, ktoré si obľúbili animovaného hrdinu Spiderman. Originálny modro-červený trenažér je vybavený nastaviteľným ergonomickým sedadlom v 3 polohách, mechanickými pedálmi a brzdou. Pri jazde budú mať chlapci a dievčatká k dispozícii elektronický volant, ktorý je vybavený svetelnými a zvukovými efektami, vďaka čomu zažijú realistické zážitky pri jazde po rolujúcej mape.

Pri otáčaní volantu sa šoféri spoľahnú na svetelnú signalizáciu (vľavo/vpravo), na volante majú ukazovateľ rýchlosti, množstvo tlačidiel pre rôzne simulácie a reproduktor, ktorý vydáva až 15 zvukov. Detský trenažér je vyrobený z prvotriednych plastových materiálov so zaoblenými hranami, deti sa s ním vydržia hrať dlhé roky. Pri hre s trenažérom si rozvíjajú pohybové zručnosti, reflexy, predstavivosť a fantáziu. Rozmery trenažéra sú 85*36*57 cm.

Trenažér funguje na 3 batérie typu AA/LR6 1.5V, ktoré nie sú súčasťou balenia. Smoby je špičkový francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery85*36*57 cm
Rozmery balenia50*20*50 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBatteries: 3 x AA/LR6 1.5V (not included)
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.