Volant Autá Carbon V8 Driver Smoby elektronický, so zvukom a svetlom

Popis produktu

Elektronický volant Cars Carbon (Autá) je úžasný simulátor jazdy autom, ktorý je vhodný pre chlapcov od 3 rokov. Detský volant je skvelou imitáciou pretekov, pri ktorej sa dlho zabaví každý malý chlapec. Má veľmi kvalitnú a pevnú konštrukciu z odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Detský simulátor jazdy má niekoľko zaujímavých súčastí. Je to farebný displej s pohyblivou mapou, zvukové simulácie rýchlej jazdy, nárazov, porúch, cúvania a mnoho ďalších zvukových a svetelných efektov. Spolu vydáva elektronický volant pre deti viac ako 15 rôznych zvukových efektov. Na palubnej doske je aj tachometer, tlačidlá na zapnutie svetiel, trúba, prepnutie cúvania alebo jazdy dopredu.

Rúčky na volante sú ergonomický tvarované a veľmi pohodlné. Celý elektronický volant je ladený v červeno-čiernej farbe, je ľahký a má praktické rozmery. Detský volant je veľmi zábavná hračka, ktorá deti zaujme na dlhé hodiny, ale zároveň podporuje aj optimálny rozvoj detí. Hraním sa s elektronickým volantom sa rozvíja koncentrácia, reflexy, pohybové zručnosti a motorika. Keď si deti predstavujú, že jazdia na vzrušujúcich pretekoch v rôznych častiach sveta, rozvíja sa aj ich predstavivosť. Volant funguje na 3 x AA/LR6 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Francúzska spoločnosť Smoby je renomovaný výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky od výrobcu Smoby majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Prepracovaný elektronický volant v červenej farbe je výborný darček pre každého chlapca od 3 rokov. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, preto neváhajte a zakúpte volant inšpirovaný rozprávkou Autá aj vášmu malému jazdcovi.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery24*28*9 cm
Celková výška9 cm
Rozmery balenia35*13*30 cm
Celková dĺžka24 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.