Trenažér Activity Kiddieland s autíčkami so zvukom a svetlami žltý od 18 mes

Popis produktu

Kiddieland trenažér autíčka Activity je veľmi kvalitná a pevná hračka vhodná pre deti od 18 mesiacov. Elektronický trenažér pre najmenšie deti je unikátna elektronická hračka, s ktorou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nová. Trenažér pre deti má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube. Majú radi stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčať páčkami a volantom doprava doľava, krútiť hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb.

Keď hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky. Po stlačení 3 rôznych autíčok, každé vydá svoj charakteristický zvuk a tón. Dieťa sa pred trenažérom cíti ako šofér vo vlastnom aute, točí volantom, radí riadiacou pákou, štartuje motor kľúčikom, zapína rôzne svetlá a smerovky, trúbi na iných vodičov, pozerá do pohyblivého spätného zrkadla a sleduje premávku na ceste na displeji. 

Táto hračka určite poteší každé dieťa, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami. Funguje na batérie 3 x AA, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Je to pekný žltý trenažér s modrým volantom a rôznofarebnými doplnkami. Je to plastová hračka pre najmenšie deti, vyrobená z kvalitného a odolného plastu, ktorý má oblé a jemné hrany, a preto si dieťa nemôže ublížiť. Rozmery trenažéra s autíčkami sú 34*29*19 cm. Kvalitná hračka so zvukom a svetlom vašim ratolestiam prinesie veľa zábavy a radosti.  

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
Rozmery34*29*19 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.