Transportér s terénnym autom BIG Power Worker s gumenými kolieskami a formička do piesku od 24 mes

Popis produktu

Transportér s terénnym autom je výborná hračka pre všetky deti a najmä chlapcov od 2 rokov. Detský transportér v modrom vyhotovení má mäkké gumené kolesá, ktoré deťom umožnia hru na dvore, záhrade, pieskovisku a taktiež vnútri. Sada hračiek je vyrobená z kvalitného plastu priamo v Nemecku. V balení si chlapček nájde okrem transportéru aj zelené terénne auto, ktoré hravo prekoná akúkoľvek prekážku a formičku do piesku.

Hračky do piesku rozvíjajú detskú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. Hračky nemajú ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Dĺžka transportéra je až 41 cm. Hračky môžete v prípade znečistenia umyť pod tečúcou vodouHračky BIG sú chránené UV filtrom s ochranou proti slnečnému žiareniu, takže si hračka zachová krásne farby po dlhý čas. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky. Celkové rozmery transportéra sú 41*12*16 cm.

Transportér s terénnym autom BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nielen kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery41*12*16 cm
Celková výška16 cm
Rozmery balenia37*27*43 cm
Celková dĺžka41 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
Farbamodrá,zelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.