Transportér Power BIG pracovné auto dĺžka 41 cm žlté od 24 mes

Popis produktu

Detský transportér Power predstavuje skvelé dlhé autíčko, na ktoré si deti môžu naložiť menšie autá a prevážať ich. Veľké auto na hranie je vybavené dlhou plošinou, ktorej veľkosť je akurátna pre menšie autíčka alebo hračky. Chlapci si tak jednoducho naložia náklad na plošinu transportéra a vyberú sa s ním na cesty. Transportér má v zadnej časti rampu, ktorá počas jazdy udrží naložené veci na plošine. Keď ich chcete vybrať, rampa sa jednoducho spustí dole. Pracovné autíčko má gumené kolieska, ktoré sú odolné. Kolieska sa ľahko čistia a nezanechávajú stopy na podlahe. Detský transportér má žltú farbu, ktorá vynikne na každom pieskovisku. Dizajn autíčka na hranie bol špeciálne navrhnutý pre menšie deti tak, aby ho mohli ľahko chytiť, tlačiť, prenášať a všelijako ním manipulovať.

Hračkársky pracovný stroj je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, ktorý je ideálny na hru v detskej izbe aj vonku. Transportér má dĺžku 41 cm. Dieťa sa hraním s pracovným autom zahrá dlhé hodiny. Vmýšľaním všelijakých príbehov si rozvíja svoju fantáziu, manipuláciou s autom posilňuje jemnú motoriku. Oblé hrany na pracovnom transportéri chránia deti pred zraneniami. Výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky, preto sa dá veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Detský transportér Power BIG je chránený UV stabilizátormi, takže bude dlhé roky žiarivý a farby nevyblednú ani pri používaní vonku v pieskovisku či v záhrade. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky.

Detské pracovné autíčko Power je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery41*12*12 cm
Celková výška12 cm
Celková dĺžka41 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,35 kg
Koleságumene
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.