Trampolína Silhouette Ground Sports Exit Toys prízemná okrúhla 366 cm priemer čierna

Popis produktu

Trampolína Silhouette Ground Sports od holandskej značky Exit Toys je kompaktná okrúhla trampolína s priemerom 366 cm, pod ktorou stačí vykopať jamu a umiestnite ju kdekoľvek vo vašej záhrade. Okolo plochy na skákanie sa nachádza ochranný matrac, vybavený sieťkou, ktorá pri skákaní zabráni vkĺznutiu chodidla do priestoru s pružinami. Túto prvotriednu trampolínu ocenia dospelí aj deti od 14 rokov, ktoré si na nej vyskúšajú svoju kondíciu.

O komfortné skákanie sa postará 72 obojstranných kónických pružín, vďaka ktorým zostanete vo vzduchu dlhšiu dobu a naučíte sa viac akrobatických trikov. Stabilná trampolína je vybavená pevným a odolným rámom, ktorý je pozinkovaný a ošetrený práškovou technológiou, vďaka čomu vynikajúco odoláva nepriaznivým poveternostným vplyvom a korózii. Štýlová trampolína v čiernom vyhotovení sa stane ozdobou každej záhrady, stojí na 4 stabilných nohách.

Trampolína umožňuje pohodlné skákanie aj pre začiatočníkov, ktorí si postupne zlepšujú svoje schopnosti, trénujú si svalstvo na rukách a nohách, učia sa odhadovať vzdialenosti a silu odrazu. Výška trampolíny je 20 cm, jej celkový priemer predstavuje 366 cm, váži 55 kg. Odporúčaná maximálna nosnosť trampolíny je 120 kg, pričom celková testovaná nosnosť trampolíny je 600 kg. Plocha na skákanie má priemer 309 cm.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, GS, EN71. Trampolíny sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 14 rokov
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť55 kg
Nosnosť100 kg
Priemer366 cm
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.