Trampolína s ochrannou sieťou a rebríkom PeakPro Exit Toys 275*458 cm čierna

Popis produktu

Trampolína s ochrannou sieťou a rebríkom PeakPro od holandskej značky Exit Toys je robustná trampolína s rozmermi 275*458 cm, s ktorou sa zabavia dospelí aj deti od 3 rokov. Trampolína je vybavená bezpečnostnou sieťou a reflexným olemovaním, takže v nej môžete skákať bez akýchkoľvek starostí. Súprava 84 obojstranných kónických pružín s dĺžkou 25 cm vám umožnia komfortné skákanie, pričom zostanete vo vzduchu dlhšiu dobu a naučíte sa viac akrobatických trikov. K trampolíne vedie rebrík, ktorý umožňuje ľahký výstup aj zostup.

Trampolína umožňuje pohodlné skákanie aj pre menšie deti, ktoré si postupne zlepšujú svoje schopnosti, trénujú si svalstvo na rukách a nohách, učia sa odhadovať vzdialenosti a silu odrazu. Ochranná sieť je vybavená aj praktickou stupnicou na meranie výšky skoku, vďaka ktorej môžu deti súťažiť spolu so svojimi súrodencami a kamarátmi, kto dokáže vyskočiť vyššie. Ocenia ju nielen začiatočníci v skákaní, ale takisto aj pokročilí, ktorí radi a často trénujú na čerstvom vzduchu a zlepšujú si svoje schopnosti.

Trampolína je vybavená extra stabilným rámom, ktorý je pozinkovaný a ošetrený práškovou technológiou, vďaka čomu vynikajúco odoláva nepriaznivým poveternostným vplyvom a korózii. Trampolína je mimoriadne pevná, stojí na 4 kovových nohách v tvare písmena W, ktorá zaručia jej stabilitu aj pri najväčších výskokoch. Jej luxusný dizajn v čiernom vyhotovení ozdobí každý dvor a záhradu, pôsobí nadčasovo.

Pri skákaní na trampolíne je dôležitá napnutá ochranná sieť, ktorá je na mieste vstupu prekrytá pre maximálnu bezpečnosť, a takisto sú stĺpiky pokryté ochrannou penovou vrstvou. Medzi ďalší bezpečnostný prvok patrí aj ochranný matrac pružín so sieťkou, ktorá pri skákaní zabráni vkĺznutiu chodidla do priestoru s pružinami. Výška trampolíny je 290 cm, jej celkové rozmery aj s bezpečnostnou sieťou predstavujú 299*482 cm, váži 196 kg. Odporúčaná nosnosť trampolíny je 130 kg, pričom celková testovaná nosnosť trampolíny je 650 kg. Plocha na skákanie má rozmery 185*368 cm a je vo výške 92 cm od zeme.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, GS, EN71. Trampolíny sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery275*458 cm 299*290*482 cm
Hmotnosť196 kg
Nosnosť130 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.