Trampolína Activity Center 2v1 smarTrike skladacia okrúhla s 92 cm obvodom s rúčkou na držanie od 12 mes

Popis produktu

Moderná multifunkčná trampolína Activity Center 2v1 od špičkového výrobcu smarTrike dokáže rásť s vaším dieťaťom už od 12 mesiacov. Priemer trampolíny je 90 cm a jej celková nosnosť je 25 kg. Jej okraj, vrátane elastických pásov, je chránený kvalitnou textíliou, ozdobenou krásnymi obrázkami farebných obláčikov a balónov. Deti sa tak môžu tešiť na hodiny plné skvelej zábavy, počas ktorých si budú zlepšovať kognitívne schopnosti, rozvíjať motoriku, zmysel pre rovnováhu, stabilitu a posilňovať svoje svaly.

Trampolína rastie s dieťaťom

  • od 12 mesiacov: dieťa sa začína skákať na trampolíne, pričom sa môže spoľahnúť na opierku rúk, ktorá mu dodá istotu a pocit bezpečia. Učí sa správne udržiavať stabilitu a rovnováhu.
  • od 24 mesiacov: hneď, ako dieťa dokáže udržiavať stabilitu a cíti sebadôveru, môžu rodičia odmontovať opierku rúk, takže si deti budú užívať samostatné skákanie.

Trampolína od smarTrike sa vyznačuje vysokou odolnosťou a dlhou životnosťou. Vysokokvalitná elastická plocha na skákanie a pevné elastické pásy zaručujú, že sa vaše deti budú tešiť z trampolíny po dlhé roky. Skladacia trampolína umožňuje jednoduchú manipuláciu, ľahko sa rozkladá aj skladá. Odnímateľná rúčka je protišmyková, jej povrch je zo špeciálnej peny, takže je príjemná na dotyk. Od povrchu trampolíny sa nachádza vo výške 50 cm. Výška odrazovej plochy na skákanie od zeme je 19,5 cm a stojí na 5-tich pevných nohách, ktoré majú v spodnej časti gumové ukončenie. Vďaka tomu pevne stojí na mieste a nešmýka sa. Trampolína je vhodná najmä do interiéru, v prípade pekného počasia sa dá využiť aj v exteriéri, spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy.

Vlastnosti

  • rastie s dieťaťom od 12 mesiacov
  • multifunkčné využitie
  • rozvíja kognitívne schopnosti, motorické schopnosti 
  • nosnosť 25 kg
  • protišmyková rúčka s penovým povrchom
  • ochranná textília s farebným vzorom loptičiek a balónov
  • výška skákacej plochy 19,5 cm od zeme
  • výška rúčky 50 cm od skákacej plochy
  • vhodná pre chlapcov aj dievčatá

SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek a odrážadiel. Na trhu pôsobí už dekádu, neustále rozširuje svoju ponuku o ďalšie prvotriedne hračky pre najmenších, medzi ktoré patrí aj multifunkčná trampolína 2v1 Jump. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách hračiek pre deti. Produkty značky smarTrike spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy, ktoré sú zárukou najvyššej kvality.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery92*92*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia97*9*93 cm
Výška rúčky70 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť8 kg
Nosnosť25 kg
Priemer92 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.