Traktor na šľapanie s nakladačom a bagrom Builder Max Tractor+Trailer Smoby s polohovateľným sedadlom a so zvukom 182 cm

Popis produktu

Detský šliapací traktor s prívesom a bagrom Builder Max od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov. Extra robustný traktor v žltom vyhotovení sa pýši realistickým vzhľadom, deti sa s ním zahrajú na stavbárov, pričom využijú aj praktický príves s 2 kolesami, ktorý sa dá k nemu jednoducho pripojiť. Pohodlné sedadlo s opierkou sa dá nastaviť podľa potrieb dieťaťa v 3 rôznych polohách, takže ľahko dosiahne na pedále. Robustné kolesá sú vhodné do každého terénu, dieťa ich ovláda volantom s mechanickým klaksónom, na ktorom môže zatrúbiť ako skutočný šofér. V prednej časti traktora sa nachádza pohyblivá nakladacia lyžica s nosnosťou 3 kg a v zadnej časti mechanická bagrovacia lyžica, ktorá je prispôsobená pre malé detské rúčky.

Krytý reťazový pohon umožňuje jednoduché ovládanie traktora, je chránený pred prachom a nečistotami, reťaz sa dá v prípade potreby upraviť. Šliapací traktor je vyrobený z pevných a odolných plastov najvyššej kvality, disponuje vysokou nosnosťou až 50 kg. V prívesnom vozíku môže dieťa odviezť náklad s maximálnou hmotnosťou 25 kg. Celkové rozmery traktora s prívesom sú 182*44*66 cm. Povrchová úprava s anti UV filtrom zaručí, že si traktor zachová krásny vzhľad aj po dlhom čase. Detský pracovný stroj predstavuje skvelú hračku pre malých chlapcov, ktorý si vďaka nemu rozvíjajú pohybové a motorické zručnosti. Šliapaním pedálov sa posilňuje svalstvo na nohách, pri jazde si deti rozvíjajú reflexy a odhad vzdialeností.

Vďaka detskému traktoru trávia čas vonku na čerstvom vzduchu, posilňujú si imunitu. Pri hre na stavbárov alebo farmárov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Renomovaný francúzsky výrobca Smoby prináša moderné hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery182*44*66 cm
Rozmery balenia80*40*56 cm
Výška sedacej plochy39 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.