Traktor Activity Kiddieland so zvieratkami a zvukom od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland traktor Activity so zvieratkami v prívese je krásna hračka pre najmenšie deti od 12 mesiacov. Detský traktor pri stlačení zeleného tlačidla trúbi. Traktor naštartuje stlačením žltého výfuku, vrčí ako skutočný traktor a s auto-stop funkciou ide vpred a po čase sa sám zastaví. Po posadení farmára na sedadlo zaspieva peknú dlhú farmársku pesničku. Je to veľmi kvalitná a pevná hračka pre deti, s ktorou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nová. 

Hračka pre najmenších má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube - stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčať páčky a krúžky doprava doľava hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb. Táto hračka určite poteší každé dieťa, a hrou sa zároveň rozvíja ich jemná motorika, logika, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami.

Funguje na batérie 2xAA, sú súčasťou detskej hračky. Traktor vezie v zadnej vlečke hospodárske zvieratá a to prasiatko, koníka, kravičku a ovečku. Detský traktor je prevedený v peknej červenej farbe so zelenou vlečkou. Plastový materiál, z ktorého je hračka vyrobená je príjemný na dotyk, s jemnými oblými tvarmi, ktoré nie sú pre dieťa nebezpečné. Rozmery zvukového traktora pre najmenšie deti od 12 mesiacov sú 35*14*18 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery35*14*18 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.