Toaletná voda pre najmenších Lilirose Maxi Fluffy Set Kaloo Scented Water 100 ml ružový medveď od 3 mes

Popis produktu

Toaletná voda Lilirose Maxi Fluffy Set od francúzskeho Kaloo je špičkový doplnok k starostlivosti o bábätká už od 3 mesiacov. Voňavá toaletná voda bez alkoholu je klinicky testovaná, rešpektuje maximálnu bezpečnosť a ochranu detí. Používa sa na navoňanie detí, ich oblečenia a izbičky. Očarujúci ružový flakónik s plyšovým uzáverom v tvare medvedej hlavy v ružovej čapičke využijete aj ako ozdobný doplnok, ktorý rozveselí každú miestnosť. Obsah flakónika je 100 ml. Súčasťou balenia je aj ružový medvedík z hebkého mikrovlákna, vhodného pre citlivú detskú pokožku. Elegantná súprava prichádza v darčekovej krabičke ozdobenej krásnou stuhou, takže je výborným darčekom pri akejkoľvek príležitosti.

Rodičia, spolu s deťmi, budú nadšení ľahkou vôňou s tónmi ružových lupienkov, ktorá nádherne rozvonia svoje okolie. Vynikajúca sada toaletnej vody a medvedíka vytvorí nielen voňavú, ale aj útulnú atmosféru, plnú radosti a zábavy. Bábätká sa budú hrať a zaspávať spolu s bacuľatým medvedíkom, ktorý sa stane ich nerozlučným spoločníkom, ktorý v sebe spája hebkosť a absolútnu ľahkosť. Set toaletnej vody pre bábätká a ružového medveďa spĺňa najvyššie kritériá kvality a štandardy, každá hračka a doplnok Kaloo sú testované. Flaštička s toaletnou vodou je vyrobená kvalitného skla.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých hračiek a doplnkov pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia14*14*17 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Objem L100 ml
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.