Toaletná voda pre najmenších Scented Water Kaloo Pink 50 ml ružový medveď od 3 mes

Popis produktu

Toaletná voda Pink Scented Water od francúzskeho Kaloo predstavuje skvelý darček pre všetky bábätká už od 3 mesiacov. Voňavá toaletná voda bez alkoholu je klinicky testovaná, rešpektuje maximálnu bezpečnosť a ochranu detí. Používa sa na navoňanie detí, ich oblečenia a izbičky. Štýlový flakónik s plyšovým uzáverom v tvare ružového medvedíka poslúži aj ako ozdobný doplnok, pričom ho využijete aj na rozprávanie príbehov o lesných zvieratkách. Obsah flakónika je 50 ml a je zabalený v nádhernej krabičke, takže ňou potešíte svojich blízkych pri akejkoľvek príležitosti.

Rodičia, spolu s deťmi, budú nadšení ľahkou vôňou s tónmi ružových lupeňov, ktorá príjemne rozvonia svoje okolie. Skvelá toaletná voda vytvorí nielen voňavú, ale aj útulnú atmosféru, plnú radosti a zábavy. Originálna toaletná voda spĺňa najvyššie kritériá kvality a štandardy, je vhodná pre najmenšie bábätká. Vrchnák v tvare plyšového macka je príjemne mäkký, hebký k citlivej detskej pokožke. Okrúhla fľaštička s toaletnou vodou je vyrobená kvalitného skla. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých hračiek a doplnkov pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia6*6*10 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Objem L50 ml
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.