Textilný zajačik ružový Organic Cotton Doudou Rabbit Pink Kaloo na maznanie do postieľky 20 cm v darčekovom balení od 0 mes

Popis produktu

Textilný zajačik Doudou Rabbit Pink od francúzskej spoločnosti Kaloo predstavuje ten najkrajší darček pre všetky bábätká už od narodenia. Textilný zajačik Doudou na maznanie s výškou 20 cm v ružovom vyhotovení sa stane nerozlučným spoločníkom každého bábätka. Mäkučký zajačik je vyrobený v praktickom štvoruholníkovom tvare, ktorý umožňuje deťom ho ľahko dosiahnuť a skúmať dotykmi a hryzkaním. Prichádza v krásnej darčekovej krabici, takže ním potešíte svojich najbližších pri akejkoľvek príležitosti.

Textilný maznáčik s dlhými uškami prinesie každému bábätku krásne sny a počas spánku sa k nemu môžu túliť. Zajačik Kaloo je jedinečný v tom, že zachytáva vôňu bábätka, čo je dôležité najmä v prvých týždňoch po narodení, pretože dieťa sa vďaka tomu pri hračke cíti bezpečne. Pri textilnej hračke sa netreba báť detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy. Dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých textilných a plyšových hračiek s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery20 cm
Rozmery balenia16*6*25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteOrganic BIO cotton
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.