Textilná hracia skrinka Obláčik Little Rabbit Musical Fabric Box Petites Chansons Kaloo s dreveným krúžkom oranžová od 0 mes

Popis produktu

Textilná hracia skrinka Obláčik Little Rabbit od francúzskeho výrobcu Kaloo predstavuje originálny doplnok do detskej postieľky, ktorý poteší každé bábätko už od narodenia. Mäkučká a jemná hračka z textilu s jemnou potlačou a výšivkou zajačika vytvorí v detskej izbičke útulnú a veselú atmosféru. Textilný obláčik s hudobnou funkciou dokáže po potiahnutí dreveného kruhu hrať známu melódiu vo francúzskej verzii "Little Rabbit". Známu pesničku môžete dieťaťu zároveň pospevovať, kombinácia melódie a hlasu rodičov pôsobí na deti upokojujúco, zároveň si rozvíjajú sluch. Hudobná skrinka Obláčik má veľkosť 15 cm a je vybavená stužkou, takže ju môžete zavesiť nielen na postieľku, ale aj na kočík.

Rada hudobných textilných hračiek od Kaloo priaznivo vplýva na vývoj dieťaťa, hebký povrch je príjemný k citlivej detskej pokožke. Hudobné skrinky pomáhajú bábätkám stimulovať zmysly, učia sa lepšie vnímať priestor okolo seba, zlepšujú si jemnú motoriku a rozvíjajú cit k hudbe. Textilná hračka s obrázkom zajačika v záhradke, umožní rodičom rozprávať príbehy, vďaka čomu si vaši najmenší budujú predstavivosť a zvyšuje sa aktivita ich mozgu. Hudobnú hračku ocenia rodičia aj pri večernom uspávaní svojho bábätká, ktoré vďaka nej dokáže rýchlejšie zaspať. Hudobný obláčik v jemných farbách oranžovej a bielej je vhodný pre deti, ktoré ešte nedokážu vnímať všetky farby spektra, pôsobí na ne harmonickým dojmom. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových a textilných hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je ručné pranie, bez použitia bielidiel a zmäkčovadiel, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery15*20 cm
Rozmery balenia21*1*21 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.