Termoska so širokým otvorom Beaba Stainless Steel Portion 500 ml Pink z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele ružová

Popis produktu

V lete, v zime, v prírode či v meste, so značkou Beaba a jej úžasnou novinkou už hlad detí nebude mať šancu. Termoska so širokým otvorom Beaba bude vás a vaše dieťatko sprevádzať na každom výlete mimo domu a v prípade hladu vám vždy podá pomocnú ruku. Praktická a dizajnová termoska z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele je ako stvorená na prvé príkrmy pre dojčatá, ale aj kompletnejšie jedlá pre staršie deti a rôzne snacky. Vďaka širokému otvoru termosky nebude kŕmenie problém a široké hrdlo oceníte aj počas dávkovania jedla a umývania.

Termoska má objem až 500 ml a udrží každé jedlo ako čerstvé. Zároveň uchová jeho teplotu po dobu niekoľkých hodín, takže aj po dlhšom výlete bude kašička pre dieťatko ako práve uvarená. O bezpečnosť a výlet bez nehody sa postará tesniace viečko, ktoré neprepustí žiadnu tekutinu ani arómu jedla. Termonádoba na jedlo Beaba v štýlovej tmavosivej farbe s ružovým viečkom neobsahuje žiadne BPA, BPF, BPS, PVC látky ani ftaláty, takže sa nemusíte báť o zdravie svojich najmenších. Termosku odporúčame umývať ručne horúcou vodou a saponátom.

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • termoska na jedlo
  • objem 500 ml
  • nehrdzavejúca oceľ
  • bez BPA a ftalátov
  • francúzsky dizajn
  • produkt vysokej kvality
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery12*12*12 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,34 kg
Objem L500 ml
NoteStandard EN 14372 Free of BPA, BPF, BPS, PVC and phthalates
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.