Terénne auto s prívesom Power Worker BIG s koňom a prekážkami - gumené kolesá 29*10*12 cm od 24 mes

Popis produktu

Terénne auto s prívesom, koňom a prekážkami je krásna hračka pre deti a najmä dievčatká od 2 rokov, ktoré milujú zvieratká. Terénne auto s prívesom je vyrobené z kvalitného plastu a jeho hladké manévrovanie zaisťujú spoľahlivé gumené kolieska, vďaka čomu sa s ním môže dieťa hrať v interiéri aj exteriéri. Deti si tak môžu hračku vziať na dvor, záhradu, pieskovisko alebo sa s ním hrať doma na koberci. Súčasťou autíčka s prívesom je aj krásna figúrka koníka a prekážok, vďaka ktorým sa dievčatko skvele zabaví. Autíčko s prívesom je vyhotovené v peknej bielo-ružovej farebnej kombinácii a príves má sklápacie dvierka, aby mohlo dievčatko ľahko nakladať koníka.

Hračky od značky BIG rozvíjajú detskú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. Hračky nemajú ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublížiHračku môžete v prípade znečistenia umyť pod tečúcou vodouHračky BIG sú chránené UV filtrom s ochranou proti slnečnému žiareniu, takže si hračka zachová krásne farby po dlhý čas. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky. Celkové rozmery autíčka s prívesom sú 29*10*12 cm.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nielen kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery29*10*12 cm
Celková výška12 cm
Rozmery balenia38*27*29 cm
Celková dĺžka29 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,3 kg
Farbabiela,ružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.