Taštička cez rameno Flowers Les Bagages Corolle Messenger Lunch Bag Isotherm kvetinková 21*22*10 cm

Popis produktu

Prekrásna novinka z dielne francúzskej značky Corolle vás okamžite chytí za srdce. Taštička cez rameno Flowers Les Bagages Corolle pre deti od 3 rokov predstavuje jedinečný módny doplnok, vďaka ktorému sa vaša dcérka dokonale zladí s milovanou bábikou Corolle. Prekrásna ružová taška cez rameno s rozmermi 21*22*10 cm je premyslená do toho najmenšieho detailu a jej objem 4 litre je ako stvorený pre deti. Svetloružová crossbody taška s kvetinovým vzorom a trblietavými detailmi má jednu priestrannú priehradku, do ktorej si deti pohodlne uložia nielen obľúbené hračky, ale aj desiatu, olovrant a nápoj na výlety. Taška cez rameno Flowers Les Bagages od Corolle je nielen dizajnovo, ale aj funkčne zladená s batohom na kolieskach z rovnakej kolekcie.

Dôkladne prepracovaná taška cez rameno so vzorom kvetov je vyrobená z prvotriednych materiálov a poteší každú malú cestovateľku, ktorá sa odteraz môže za dobrodružsvom vydať spolu so svojou voňavou bábikou Corolle. Prekrásná crossbody taška Corolle sa vďaka nastaviteľným popruhom prispôsobí každému dieťaťu a prostredníctvom štítka na menovku si môžu deti svoju novú obľúbenú tašku označiť. Výnimočná taška-kabelka z dielne značky Corolle sa svojím dizajnom perfektne hodí k bábikám Corolle a množstvu doplnkov, ktoré hru premenia na neuveriteľný zážitok. Nie je predsa nič krajšie, ako byť do detailov zladená so svojou milovanou bábikou. Tašku v prípade potreby očistite navlhčenou handričkou.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie.

Vlastnosti

  • ružová taška cez rameno
  • pre deti od 3 rokov
  • rozmery 21*22*10 cm
  • objem 4 litre
  • dokonale zladený s bábikami Corolle
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery21*22*10 cm
Celková výška21 cm
Hmotnosť0,2 kg
Objem L4 l
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.