Taška líška Kids Bag&fixed Trolley Fox toT's-smarTrike na kolieskach z neoprénu

Popis produktu

Originálna taška Líška od renomovaného výrobcu smarTrike je skvelý produkt, ktorý je súčasťou elegantnej a módnej línie toT's, ktorá v sebe skrýva praktické doplnky pre deti v najvyššej kvalite. Cestovná taška s motívom líšky je vyhotovená z neoprénu - vysokokvalitnej látky, ktorá sa vyznačuje vysokou pevnosťou, vodeodolnosťou. Taška je vďaka tomu ultraľahká a taktiež má vynikajúce izolačné vlastnosti. Chlapci aj dievčatká od 3 rokov ocenia nádherný dizajn v bielo-modrom vyhotovení a budú šťastní z novej tašky, ktorú môžu ťahať za sebou na kolieskach.

Prednosti cestovnej tašky Kids Bag&Fixed Trolley

  • vyhovuje požiadavkám leteckých spoločností pre veľkosť príručnej batožiny
  • priestranný úložný priestor
  • 2 kapsičky na zips v prednej časti
  • 2 bočné vrecká na fľašky
  • nastaviteľné klipsne na popruhoch
  • vozík s kvalitnými kolieskami a podstavcom
  • nastaviteľná teleskopická rúčka v 2 polohách
  • jednoduché čistenie
  • moderný nadčasový dizajn

Deti sa pri balení môžu spoľahnúť na dostatok úložného priestoru v hlavnej časti batohu a takisto využijú aj 2 kapsičky v prednej časti batohu. Detský batoh ponúka aj bočné priehradky, do ktorých si deti môžu dať fľašky s obľúbeným nápojom. Taška sa prispôsobuje potrebám detí aj vďaka klipsovému systému na popruhoch a teleskopickej rúke, ktorá sa dá nastaviť v 2 polohách. Povrch tašky sa dá jednoducho čistiť navlhčenou handričkou. Dôkladne prepracovaná príručná batožina pre deti je nielen praktická, ale poslúži deťom ako dizajnový doplnok, prepracovaný do najmenšieho detailu. Rozmery tašky na kolieskach sú 30*14*41 cm. 

SmarTrike je špičkový výrobca detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré na svetovom trhu nemajú konkurenciu. Najnovším radom produktov sú doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toT‘s. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby rodičov a ich detí. Doplnky sú vyrábané z najlepších a najkvalitnejších materiálov so zameraním na detaily.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery30*14*41 cm
Celková výška41 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,0 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.